Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Revista CUINA

Portada 181
Cuina núm. 181. Novembre 2015

Quiches. Receptes fàcils per compartir

En aquest número

Mercat / Al cistell

Peu de rata

El bolet amb forma de corall

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Kiwano

El cogombre amb banyes

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Bull negre

L'embotit emmascarat

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Escopinyes

En llauna

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Yardlong

La mongeta asiàtica

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Col verda

La 'kale' salvatge

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Anís verd

La matafaluga dels pastissos

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Ratafia

La beguda catalana de muntanya

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Adreces gormandes

Delicadeses de la Mediterrània enllà

De tots els secrets que promet aquesta botiga, ens quedem amb les delícies de Múrcia

Josep Sucarrats (text), Enrique Marco (fotografia)

Mercat / Tant de gust

Xocolata a la pedra

De tradició familiar

Ferran Caldés (text), Guille Barberà (fotografia)

Mercat / Glop a Glop

Un 'coup de coeur' de xarel·lo solidari

El benefici del nou vi d'Art Roca es destina a Vi per Vida

Josep Sucarrats (text), Enrique Marco (fotografia)

Fogons / bo i sa

Menú de novembre

Un menú per a llépols que comença amb aires asiàtics i acaba amb inspiracions de la nostra cuina més tradicional

Carme Ruscalleda (receptes i cuina), Becky Lawton (fotografia)

Fogons

Quiches

Així com només hi ha una única manera de cuinar la quiche lorraine, a partir d'aquesta recepta les variants són gairebé infinites. Pastissos salats pràctics de menjar. Ideals per a la carmanyola, per barrejar el que ens queda a la nevera, i amb un resultat que entra pels ulls

Txell Bonet (text), Daniel Brin (receptes), Food Photos / Becky Lawton (fotografia), Adrian Geralnik (cuina)

Fogons

Clementines

D'Alcanar

Aromàtica i amb un bon equilibri entre el dolç i l'àcid. La clementina és la fruita reina del Montsià. En concret, d'Alcanar, el gran productor del país. No us limiteu a menjar-la a les postres, passeu-la pels fogons i redescobriu-la

Oriol Gracià (text), Juanjo Roda (receptes), AJJ Estudi (fotografia), Jani Paasikoski (cuina), Natalia Mazzarella (estilisme)

Fogons / I per postres

Quina castanya!

No hi podia faltar, a la festa. Un fruit de temporada, passat pel sedàs dolç, per celebrar Tots Sants!

Daniel Álvarez i Col·lectiu 21º Brix (receptes i cuina), Becky Lawton (fotografia)

Sortim / Genis del Foc

Ricard Camarena

Ricard Camarena Restaurant

Bon coneixedor de les bases de la cuina tradicional valenciana, aquest xef de Gandia s'ha convertit en l'exponent principal de la nova cuina i és un dels renovadors més destacats de l'escena gastronòmica del País Valencià. Parlem amb ell del present i el futur dels seus quatre restaurants a la capital del Túria, un dels quals, el gastronòmic que du el seu nom, amb una estrella Michelin.

Xavier Sust (text), Enrique Marco (fotografia)

2x1

2x1

Us portem a 18 grans restaurants de Catalunya!

Torna la promoció més saborosa, les ofertes 2x1 de restaurants d'arreu del territori. Perquè des del CUINA tenim ganes d'acostar-vos els millors establiments del país, que, mes rere mes, us anem recomanant des de les nostres pàgines. Teniu a l'abast 18 propostes que són una mostra de la qualitat i la diversitat de la cuina catalana. Afanyeu-vos a reservar-hi un àpat!

Sortim / Restaurants

Somiatruites

Les tapes que no ens esperàvem, a Igualada

Josep Sucarrats (text), Enrique Marco (fotografia)

Sortim / Espai dels lectors

La cuina de l'ànec

Pep Nogué, el nostre assessor culinari, ens revela els secrets per triomfar als fogons

Pep Nogué

Receptes

Escopinyes, cabdells, alvocat verd, pastanaga i salsa Thai

Carme Ruscalleda

Dim sum de carabassa i sopeta de 'mole verde'

Carme Ruscalleda

Patates gratinades farcides de formatge i bacó

Food Photos/Cristina Rivarola

Arròs caldós de pop i escamarlans

David Caballero

Arròs de bolets

Anna Paredes

Quiche de bolets i gambes

Daniel Brin

Quiche de salmó i espinacs

Daniel Brin

Quiche lorraine

Daniel Brin

Quiche amb quatre formatges

Daniel Brin

Daus de foie, crema de ganxet i sastre, poma i figues seques

Carme Ruscalleda

Pela de carabassó rostit, bistec tàrtar, mató i emulsió de tàperes

Ricard Camarena

Llom de bacallà a la planxa amb calçots i oli

Xavier Matarrodona

Melva amb tomàquet

Museu Marítim de Barcelona

Filets de gall amb clementina

Juanjo Roda

Llonzes de porc amb clementina

Juanjo Roda

Fulls de pa amb vi i sucre amb nata i peres

Carme Ruscalleda

Galetes de marron glacé

Daniel Álvarez

Pastís de castanya i gianduja

Daniel Álvarez

Mini pains au marron

Daniel Álvarez

Bunyols de clementina

Juanjo Roda

Flam de clementina

Juanjo Roda

Últims números publicats

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Portada Cuina 243

PANS FÀCILS PER FER A CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Pere Venturós

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto