
Sabors d'Itàlia. Els secrets de la pasta farcida
Vermut / Mercat de març
Cama-Sec
El bolet de peu prim
Vermut / Mercat de març
Pa de Kamut
Amb el sabor de l'antic Egipte
Vermut / Mercat de març
Maire
La carn tendra del mar
Vermut / Mercat de març
Escarola Perruqueta
La més petita i dolça per al xató
Genis del foc
Pius Alibek
Mesopotàmia
Dins del seu restaurant, diríem que el barri barceloní de Gràcia es troba entre el tigris i l'Eurates. L'establiment destaca pel rigor del receptari autènticament mesopotàmic que serveix i, també, per la personalitat del seu propietari, un filòleg iraquià que va dur a Barcelona els sabors de l'Orient Mitjà i que des dels fogons explica el present i el passat del seu país.
De cru a cuit
Herbes Aromàtiques
L'alegria natural que condimenta els plats
Són un ingredient ben complet, perquè tenen la doble virtut de potenciar el sabor i l'aroma dels plats i, alhora, són saníssimes. La cuina s'ha aprofitat d'aquestes propietats ancestralment i ara us donem les claus per reeixir a l'hora d'aplicar-les al vostre receptari.
Proposta del mes
Pasta Farcida
Cofres de sabors italians
Algun gastrònom italià del segle XIX assegurava que la forma del tortel.lino reproduïa el melic d'una deessa. Quanta poesia per una peça que sembla tan senzilla! Portem al plat raviolis, agnolotti i panzetti per sofisticar com cal les millors pastes.
Celler / El celler
Abadal
Dels temps antics, el millor vi
A la comarca del Bages redescobrim un celler de referència a la zona i ric en tradicions, Abadal, que elabora nous cupatges per satisfer els paladars més vinícoles.
Celler / El sommelier a casa
Els Tres Mosqueters
L'aliança entre el viticultor, l'enòleg i el sommelier
Celler / Taula de tast
Amb Olor Primaveral
Tres vins i un cava de qualitat per tastar l'inici d'una nova estació
A fons
Arqueòlegs del Gust
Pagesos, ramaders, aretsans... Tot i viure en un món globalitzat, hi ha persones arrelades a un territori i a un passat que volen recuperar productes oblidats o en perill de ser-ho. US en presentem tres que rescaten la patata mora de la Garrotxa, els embotits dels Pirineus i la tortada de Banyoles.
Tastaolletes / Menjar i salut
Alimentar l'ànim
Una selecció adequada de la dieta ajuda a prevenir l'apatia, la tristesa i el nerviosisme.
Tastaolletes / La cuina del congelat
Les versions del bacallà
Tastaolletes / La nevera de...
Espartac Peran, nissaga de peixaters
Home del trànsit i descobridor de l'àvia Remei són dues etiquetes que el periodista mataroní té adscrites al currículum, on ara afegirem l'experiència al mercat i el gust per les llengues de gat.