Troba la teva recepta

Revista CUINA

Portada Cuina 130
Cuina núm. 130. Abril 2012

Xocolata. Ens deixem endur per la temptació

En aquest número

Mercat / Al cistell

Llentia verda

Sense remull

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Nespra

Primavera nipona

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Fulla de parra

L'embolcall d'Adam i Eva

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Vermut blanc

Una aportació seca als còctels

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Bròtola

La mòllera del sud

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Regalèssia

L'elixir de la llarga vida

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Navalla

No us talleu!

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Pèsol

Per a princeses delicades

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Xocolata blanca

El plaer dolç més cremós

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Costella de porc

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Adreces gormandes

El celler i el rebost de la Garrotxa

Cinc Titius aplega els productes volcànics amb aliments d'elaboració artesana i ecològica

Marta Puigferrer (text), Enrique Marco (fotografia)

Mercat / Tant de gust

Xolís d'Adons

L'embotit recuperat

Ànnia Monreal (text), David Del Val (fotografia)

Mercat / Taula de tast

Catalans i personals

Una selecció de vins del país a preus molt raonables

Àngel Garcia Petit (text), Casa Bardella (fotografia)

Mercat / Glop a glop

Una microcervesera que s'obre al món

La companyia del Montseny celebra cinc anys

Josep Sucarrats (text)

Fogons / Bo i sa

Menú d'abril

Amb la Pasqua, arriben els àpats distesos de primavera i homenatgem la quitxalla portant-los, per postres, el seu heroi.

Carme Ruscalleda (receptes i cuina), Becky Lawton (fotografia)

Fogons

Ous

Resolutius, versàtils i econòmics. Els acostumem a consumir de gallina, però aquests no són pas els únics útils als fogons. Els d'emú, estruç, oca, perdiu o guatlla, entre d'altres, també els podem posar al plat!

Miquel Sen (text), Pep Nogué (receptes), Cristina Rivarola (fotografia), Cuca Rosés i Roser Domingo (cuina)

Fogons

Xocolata

La classificació entre negra, amb llet o blanca ja no té cap interès, per als experts, ara es porta la xocolata amb denominació d'origen, com el vi.

Ànnia Monreal (text), Iker Erauzkin (receptes i cuina), Becky Lawton (fotografia)

Fogons / I per postres...

'La vie en rose'

Per celebrar l'onomàstica, Jordi Roca ens enamora amb llaminadures, gelees i gelats amb la rosa com a inspiració.

Jordi Roca (receptes i cuina), Becky Lawton (fotografia)

Sortim / Genis del foc

Jordi Vilà

Cerveseria Moritz

És l'èxit gastronòmic de la temporada. Des que es va inaugurar el desembre passat, aquest local de platillos d'arrels catalanes i especialitats alsacianes omple nit i dia. I això no és poc, perquè només tanca de 3 a 6 de la matinada! El xef de l'Alkimia, reconegut internacionalment com un dels valors amb més projecció de la cuina catalana, és el líder d'aquest projecte.

Xavier Sust (text), Enrique Marco (fotografia)

Sortim / A fons

Compra i menja!

Visitem parades de mercat amb barra de tast, a Barcelona

Paloma Arenós (text), Enrique Marco (fotografia)

Sortim / Restaurants

La Cava

Platillos suggerents a Tàrrega

Francesc Castro (text)

Sortim / Espai dels lectors

Un vegetal singular

Pep Nogué, el nostre assessor culinari, ens revela els secrets per triomfar als fogons.

Opinió / Petits fours

L'energètic Red Bullon

Com han canviat els beuratges i remeis casolans

Salvador Garcia-Arbós (text)

Receptes

Vas de crema de pèsols

Carme Ruscalleda

Aranyes, espinacs, safrà i tònica picant

Carme Ruscalleda

Garró de porc amb pastanagues nanes

Carme Ruscalleda

La mona de Bob Esponja

Carme Ruscalleda

Ous ferrats trufats amb lletons de vedella

Pep Nogué

Ous escumats amb garoines, salsa holandesa i botifarra

Pep Nogué

Ous de guatlla al plat amb entrebancs

Pep Nogué

Recuit glacé de recuit de drap, vainilla i salsa de xocolata

Pep Nogué

Barra (torró) de xocolata equatoriana amb fruita seca

Iker Erauzkin

Marquesa de xocolata

Iker Erauzkin

Mangostà de xocolata farcit de polpa de mangostà

Iker Erauzkin

Mochi farcits de xocolata

Iker Erauzkin

'Marshmallow' de litxi i maduixa

Jordi Roca

Crema de vainilla amb gelea de roses

Jordi Roca

Gelat d'aigua de roses

Jordi Roca

Macedònia

Montse Tàpia

Gran plata de salsitxes

Jordi Vilà

Pomes al forn amb crocant

Irene Masip Morte

Últims números publicats

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Portada 227

ESPÀRRECS: 100% PRIMAVERA

  • Fer voltes de cargol
  • L’Ovni troba qui el comprengui

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto