Troba la teva recepta

El Majestic, a les mans de Nandu Jubany

El xef és el responsable dels serveis gastronòmics que se serveixen a l’establiment

bar hotel majestic

bar hotel majestic

Llonganissa de Vic, amanida de llamàntol amb patata, brots i cítrics, macarrons del cardenal, cebiche de molls amb ceba tendra, brioix farcit de cua de bou o assortiment de formatges catalans amb les seves melmelades són alguns dels plats que ja es poden assaborir al nou Bar del Majestic, l’últim espai de l’emblemàtic hotel barceloní que ha passat a les mans del cuiner Nandu Jubany.

Amb el control del bar, el xef de Can Jubany passa a assessorar tota la gastronomia que es prepara a l’establiment. Jubany va encetar la col·laboració amb el Majestic fa més d’un any i mig, amb els esmorzars. Després s’hi van sumar els plats que es preparen a la terrassa de l’hotel, i ara, el bar, que acaba d’experimentar una remodelació.

El nou espai és més diàfan, amb la cuina oberta i amb tres protagonistes clars: la gastronomia, els vins i els còctels. Si l’establiment va abanderar els restaurants d’hotel amb la incorporació de Fermí Puig fa més de deu anys, ara torna a fer un pas endavant per capitalitzar un nou concepte gastronòmic més informal.

Els clients podran escollir entre una quinzena de vins, en ampolla o en copa, a més d’una variada carta de caves i xampanys. La cocteleria ofereix tot tipus de combinats, des dels més clàssics fins als més actuals. A més, el Majestic manté la tradició de piano-bar, de dimecres a dissabte a partir de les 19 h.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 ago

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

15-19 ago

Festa de Sant Magí

La relació entre Tarragona i l'eremita Sant Magí és molt estreta i es remunta a inicis del segle...

21 ago

Cicle Biblioteques amb DO Terra Alta

Torna per setena vegada el cicle cultural i vitivinícola Biblioteques amb DO Terra Alta, un projecte que pretén...

22 ago

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

Portada 230 Neta

BUONA SICILIA! EL MENÚ MÉS MEDITERRANI DE L'ESTIU

  • Els sabors de Palma
  • Un menjador senyorial obert a tothom

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto