El xef és el responsable dels serveis gastronòmics que se serveixen a l’establiment
bar hotel majestic
Llonganissa de Vic, amanida de llamàntol amb patata, brots i cítrics, macarrons del cardenal, cebiche de molls amb ceba tendra, brioix farcit de cua de bou o assortiment de formatges catalans amb les seves melmelades són alguns dels plats que ja es poden assaborir al nou Bar del Majestic, l’últim espai de l’emblemàtic hotel barceloní que ha passat a les mans del cuiner Nandu Jubany.
Amb el control del bar, el xef de Can Jubany passa a assessorar tota la gastronomia que es prepara a l’establiment. Jubany va encetar la col·laboració amb el Majestic fa més d’un any i mig, amb els esmorzars. Després s’hi van sumar els plats que es preparen a la terrassa de l’hotel, i ara, el bar, que acaba d’experimentar una remodelació.
El nou espai és més diàfan, amb la cuina oberta i amb tres protagonistes clars: la gastronomia, els vins i els còctels. Si l’establiment va abanderar els restaurants d’hotel amb la incorporació de Fermí Puig fa més de deu anys, ara torna a fer un pas endavant per capitalitzar un nou concepte gastronòmic més informal.
Els clients podran escollir entre una quinzena de vins, en ampolla o en copa, a més d’una variada carta de caves i xampanys. La cocteleria ofereix tot tipus de combinats, des dels més clàssics fins als més actuals. A més, el Majestic manté la tradició de piano-bar, de dimecres a dissabte a partir de les 19 h.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia