Troba la teva recepta

El millor croissant es menja a Barcelona

La pastisseria Sant Croi by Albert Roca revalida el títol de Millor Croissant Artesà de Mantega de l'Estat

Albert Roca fa el millor croissant artesà de mantega

Albert Roca fa el millor croissant artesà de mantega Gremi de Pastisseria de Barcelona

Albert Roca i la seva pastisseria Sant Croi s'han emportat l'or en l'XI Concurs Millor Croissant Artesà de Mantega. El certamen s'ha celebrat a l’Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona i hi han participat una setantena de pastissers de tot l’Estat. Aquests han presentat els seus croissants artesans al concurs, que ha aconseguit el doble d’inscrits que en la darrera edició. Hi ha hagut un gran nivell, però ha sigut Albert Roca qui ha aconseguir el guardó i un premi de 1.000 euros, convertint-se així en el primer pastisser que revalida el títol, ja que Roca ja va guanyar aquest concurs l'any 2009. 

El jurat, format per professionals de la pastisseria, com Pere Camps, president de l’Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona, ha valorat els croissants presentats tenint en compte aspectes tan importants com el gust, l'alveolat, el fullat, el color, el format i l'acabat.

La pastisseria familiar Sant Croi by Albert Roca, antigament coneguda com a Badia Roca, amb establiments al carrer Pàdua (Sarrià-Sant Gervasi) i al carrer Bassegoda (Sants), va néixer l’any 1987 i el seu pastisser, Albert Roca, s’ha format en escoles com l'Espai Sucre. A més, Roca forma part del col·lectiu 21 Brix i és professor del curs de pastisseria dels Jesuïtes de Sarrià.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

19-21 gen

Festa de Sant Sebastià 2020

La festa de Sant Sebastià és una tradició molt arrelada al Pont de Suert. Els bons àpats protagonitzen...

22 gen

VI Jornades Gastronòmiques del Brou a Menorca

Per sisè any consecutiu, l’Associació Menorquina de Bars, Restaurants i Cafeteries organitza "El...

24 gen

Taller Aprenem a fer seitan Nou 2020

El 24 i el 31 de gener, de 20.15 a 21.45 h, es fa un taller per aprendre a elaborar seitan al Centre Cívic...

25 gen

Gran Festa de la Calçotada 2020

Valls celebra el diumenge 26 de gener la 39ª festa popular al voltant del calçot, coincidint amb l’epicentre...

Portada 235

SUPER SANS! TRUCS PER ESTRENAR BÉ EL 2020

  • Formatges singulars
  • L'alè de la Mediterrània en un bistrot d'Esparreguera

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto