Troba la teva recepta

El millor croissant es menja a Barcelona

La pastisseria Sant Croi by Albert Roca revalida el títol de Millor Croissant Artesà de Mantega de l'Estat

Albert Roca fa el millor croissant artesà de mantega

Albert Roca fa el millor croissant artesà de mantega Gremi de Pastisseria de Barcelona

Albert Roca i la seva pastisseria Sant Croi s'han emportat l'or en l'XI Concurs Millor Croissant Artesà de Mantega. El certamen s'ha celebrat a l’Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona i hi han participat una setantena de pastissers de tot l’Estat. Aquests han presentat els seus croissants artesans al concurs, que ha aconseguit el doble d’inscrits que en la darrera edició. Hi ha hagut un gran nivell, però ha sigut Albert Roca qui ha aconseguir el guardó i un premi de 1.000 euros, convertint-se així en el primer pastisser que revalida el títol, ja que Roca ja va guanyar aquest concurs l'any 2009. 

El jurat, format per professionals de la pastisseria, com Pere Camps, president de l’Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona, ha valorat els croissants presentats tenint en compte aspectes tan importants com el gust, l'alveolat, el fullat, el color, el format i l'acabat.

La pastisseria familiar Sant Croi by Albert Roca, antigament coneguda com a Badia Roca, amb establiments al carrer Pàdua (Sarrià-Sant Gervasi) i al carrer Bassegoda (Sants), va néixer l’any 1987 i el seu pastisser, Albert Roca, s’ha format en escoles com l'Espai Sucre. A més, Roca forma part del col·lectiu 21 Brix i és professor del curs de pastisseria dels Jesuïtes de Sarrià.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

25 abr

Taller 'Menú fruiter: receptes dolces i salades amb fruites'

Les fruites són riques en vitamines, aigua, fibra, i són naturalment dolces, de manera que ens poden...

25 abr

Sopars a 4 mans al Divinum de Girona

El restaurant Divinum, a Girona, organitza durant el mes d'abril una sèrie de sopars amb 4 dels millors xefs...

25 abr

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

Portada 226

BOJOS PER LES PATATES FREGIDES!

  • Esmorzars de forquilla
  • Sense res que hi sobri, sense res que hi falti

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto