Troba la teva recepta

El millor croissant es menja a Barcelona

La pastisseria Sant Croi by Albert Roca revalida el títol de Millor Croissant Artesà de Mantega de l'Estat

Albert Roca fa el millor croissant artesà de mantega

Albert Roca fa el millor croissant artesà de mantega Gremi de Pastisseria de Barcelona

Albert Roca i la seva pastisseria Sant Croi s'han emportat l'or en l'XI Concurs Millor Croissant Artesà de Mantega. El certamen s'ha celebrat a l’Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona i hi han participat una setantena de pastissers de tot l’Estat. Aquests han presentat els seus croissants artesans al concurs, que ha aconseguit el doble d’inscrits que en la darrera edició. Hi ha hagut un gran nivell, però ha sigut Albert Roca qui ha aconseguir el guardó i un premi de 1.000 euros, convertint-se així en el primer pastisser que revalida el títol, ja que Roca ja va guanyar aquest concurs l'any 2009. 

El jurat, format per professionals de la pastisseria, com Pere Camps, president de l’Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona, ha valorat els croissants presentats tenint en compte aspectes tan importants com el gust, l'alveolat, el fullat, el color, el format i l'acabat.

La pastisseria familiar Sant Croi by Albert Roca, antigament coneguda com a Badia Roca, amb establiments al carrer Pàdua (Sarrià-Sant Gervasi) i al carrer Bassegoda (Sants), va néixer l’any 1987 i el seu pastisser, Albert Roca, s’ha format en escoles com l'Espai Sucre. A més, Roca forma part del col·lectiu 21 Brix i és professor del curs de pastisseria dels Jesuïtes de Sarrià.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 jun

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

28 jun

Subhasta cantada de peix al Masnou

La subhasta cantada de peix és un dels sistemes de comercialització més antics. Els pescadors de...

29 jun

VI Eclipsi de Garnatxa Blanca

La Denominació d'Origen Terra Alta proposa donar la benvinguda a l'estiu amb una experiència gastronòmica...

29 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto