David Caballero, de Sant Sadurní d’Anoia, guanya el concurs amb una recepta de bacallà confitat amb sopa freda de verdures
Campionat de Joves Cuiners
Un dels plats presentats al concurs
El IV Campionat de Joves Cuiners, organitzat pel Gremi d’Hostaleria d’Osona, l’Escola d’Hostaleria d’Osona i la Fundació Osona Gastronomia, ha reconegut David Caballero com el millor xef del concurs en la final que l’ha enfrontat a David Garcia, del Palà de Torroella. El guanyador va elaborar un bacallà confitat amb sopa freda de verdures, mentre que l’altre finalista va fer un caneló de faves a la catalana amb bacallà i rostit de patata, poma i ceba. El director de CUINA, Josep Sucarrats, ha estat un dels membres del jurat.
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.
Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació
Accepto