Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Receptes per reflexionar sobre el malbaratament alimentari

El llibre solidari 'Estrellas contra el desperdicio' reuneix les propostes de 30 cuiners amb estrella Michelin

‘Estrellas contra el desperdicio’

‘Estrellas contra el desperdicio’

L'abril de 2021 l'Associació de Fabricants i Distribuïdors (AECOC) va publicar 'Estrellas contra el desperdicio', un llibre que recull 30 receptes destinades a conscienciar els lectors sobre el malbaratament d'aliments. El tret distintiu del llibre, però, es troba en el mot 'estrelles'. Diferents cuiners amb estrella Michelin –com Ferran Adrià o Pedro Subijana– han estat els encarregats de plantejar les elaboracions que apareixen en el llibre, que ja va per la segona edició. Amb l'arribada del Nadal, AECOC el presenta com una opció idònia per regalar als amants de la cuina.

Un llibre solidari
A banda de ser, d'entrada, una opció vàlida per regalar, 'Estrellas contra el desperdicio' és, també, una manera d'ajudar la Federació Espanyola de Bancs d'Aliments (FESBAL), ja que tots els beneficis generats amb la compra del llibre es destinen a aquesta entitat i a la seva funció social. La directora de comunicació d'AECOC, Nuria de Pedraza, explica que "volem contribuir a dotar de més recursos l'organització per a la compra d'aliments". El llibre es pot adquirir en aquest enllaç o a través de les principals plataformes de comerç en línia per, aproximadament, quinze euros.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: