Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Xarcuteria Hernando i Fussimanya, guanyadors del Concurs Nacional de Botifarra d'Ou Artesana 2025

Ramon Hernando i Josep Viladecàs han estat guardonats a les categories 'Millor Botifarra d'Ou Artesana Tradicional' i 'Millor Botifarra d'Ou Artesana Singular'

Botifarra d'ou amb carxofes i ceba, de Josep Viladecàs (Fussimanya)

Botifarra d'ou amb carxofes i ceba, de Josep Viladecàs (Fussimanya)

La Xarcuteria Hernando de Barcelona i la Xarcuteria Fussimanya de Tavèrnoles i Vic es proclamen guanyadores del 10è Concurs Nacional de Botifarra d'Ou Artesana.

En la categoria de 'Millor Botifarra d'Ou Artesana Tradicional', el premi ha estat per a Ramon Hernando, de Xarcuteria Hernando, mentre que en la categoria de 'Millor Botifarra d'Ou Artesana Singular' el guardó se l'ha emportat Josep Viladecàs, de Fussimanya, per la botifarra d'ou amb carxofes i ceba. Hernando, a més, ha quedat en segona posició en la categoria de 'Millor Botifarra d'Ou Artesana Singular'.

El concurs, organitzat per la Confraria del Gras i el Magre i la Fundació Oficis de la Carn, busca promoure els oficis i els productes carnis a Catalunya, donar-los visibilitat i vetllar per la qualitat i la millora dels embotits tradicionals. 

Cada participant ha aportat 1,5 quilograms del producte a la seu de la Fundació dels Oficis de la Carn. El jurat, format per mestres xarcuters i professionals de la gastronomia, ha valorat les botifarres tenint en compte factors com l'aspecte extern i intern, la textura, les propietats organolèptiques, la qualitat, el gust i l'aroma.

Podeu trobar-ne tota la informació a Oficis de la Carn.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: