Conegut com el "guru de les sobrassades" de Mallorca, Xesc Reina n'ha elaborat quatre tipus de porc negre mallorquí de tres mesos de curació amb diferents varietats de formatge helvètiques. I ho ha fet gràcies a la col·laboració única amb els experts artesans suïssos.
A la primera de les sobrassades (50 unitats disponibles), Reina combina Appenzeller® Extra amb Tête de Moine AOP.
El segueix la de Le Gruyère Reserva amb fruita seca (20 unitats disponibles), la d'Emmentaler AOP amb coriandre (20 unitats disponibles) i la d'Appenzeller® Extra (30 unitats disponibles).
Les sobrassades resultants d'aquesta exclusiva col·laboració amb les diferents varietats de formatges suïssos estaran disponibles des del 28 de novembre fins a esgotar-ne les existències a la pàgina web de Can Company, l'empresa especialitzada en embotits i carns amb què treballa Xesc Reina des de fa gairebé 10 anys.
El mestre xarcuter comercialitza en un únic format les edicions limitades dels quatre tipus de sobrassades: les 20 unitats disponibles de la sobrassada de Le Gruyère Reserva tenen un preu de 50 €/kg; mentre que les tres sobrassades restants (Appenzeller® Extra amb Tête de Moine AOP, Emmentaler AOP i Appenzeller® Extra) costen 45 €/kg.