Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Tot i correspondre, en genèric, al nom de qualsevol pernil
preparat amb les cuixes d’un animal que no sigui el porc, sol
anar associada a la carn de vaca, que és la que empara la DO
Cecina de León. Preparada com el pernil, però amb una etapa
de fumat entre el procés de salat de la carn i el de curat (amb
un mínim de temps de set mesos, des que es posa en sal), es
considera un embotit i es pren en aperitius, entrepans i àpats
informals. Com que és una carn força més eixuta que la del
porc, es recomana, un cop tallada, afegir-hi oli.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: