Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Els britànics van incorporar a la seva gastronomia aportacions del seu gran imperi. La tònica, el curri, el pickless i, sobretot, el chutney. Conegut a l'Índia com a chatni, el seu nom fa referència a 'aixafar', una operació imprescindible a l'hora de preparar-lo. Es prepara en fred, amb pebrots verds, i se sotmet a cocció. De mango, tomàquet, llimona…, incorpora, al marge del sucre, espècies que el perfumen. Emprat com a acompanyament de la carn de porc i de peixos, a Europa es pren envasat, consevat amb oli o vinagre, mentre que a l'Índia es pren fresc.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: