Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

3 propostes temptadores amb magrana

En llegir aquest recull d'elaboracions amb magrana caureu en la temptació de tastar-les totes

PAU SAURI

21/10/2021

De poques fruites es pot dir que una de les seves llavors va condemnar una deessa a viure tota l'eternitat a l'inframon. Els colors, la forma i el tast de la magrana poden fer tornar boig a qualsevol, i és que el tresor de robins que amaga és perillós, us ho avisem. Tot i això, des de CUINA estem segurs que tots vosaltres hauríeu seguit els passos de Persèfone en l'elecció de tastar la temptadora fruita; per això, us presentem un conjunt d'elaboracions trencadores que atorguen encara més èpica a aquest aliment tardorenc. Tots estem d'acord que un bol de llavors de magrana són unes postres perfectes. Parlem-ne, però, després d'haver llegit el recull.

01 Piruleta de magrana i mandarina

Piruleta de magrana i mandarina

Piruleta de magrana i mandarina

Hades va enganyar Persèfone amb unes llavors de magrana. I vosaltres podeu enredar els més petits de casa amb una elaboració saludable, feta a base de fruita amb una façana molt llaminera. És apta per a tots els públics.

02 'Mousse' de cava amb raïm

'Mousse' de cava amb raïm

'Mousse' de cava amb raïm

En aquesta elaboració, aconseguireu un contrast de sabors i textures d'allò més interessant. En banyar el raïm i la magrana dins la 'mousse' de cava, les dues fruites us aniran esclatant dins la boca fent que els sucs i la beguda alcohòlica esdevinguin una sola cosa.

03 Fujiko

Fujiko

Còctel Fujiko

Poma, magrana i nabius. Més enllà de ser algunes de les fruites prohibides, totes juntes us permetran fer un còctel antioxidant compost de sabors complementaris. És una elaboració perfecta per abans d'anar a dormir o, si la serviu freda, per refrescar-vos durant el dia.

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 255

REVOLUCIONEM EL NADAL!

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto