PAU SAURI
21/10/2021De poques fruites es pot dir que una de les seves llavors va condemnar una deessa a viure tota l'eternitat a l'inframon. Els colors, la forma i el tast de la magrana poden fer tornar boig a qualsevol, i és que el tresor de robins que amaga és perillós, us ho avisem. Tot i això, des de CUINA estem segurs que tots vosaltres hauríeu seguit els passos de Persèfone en l'elecció de tastar la temptadora fruita; per això, us presentem un conjunt d'elaboracions trencadores que atorguen encara més èpica a aquest aliment tardorenc. Tots estem d'acord que un bol de llavors de magrana són unes postres perfectes. Parlem-ne, però, després d'haver llegit el recull.
Piruleta de magrana i mandarina
Hades va enganyar Persèfone amb unes llavors de magrana. I vosaltres podeu enredar els més petits de casa amb una elaboració saludable, feta a base de fruita amb una façana molt llaminera. És apta per a tots els públics.
'Mousse' de cava amb raïm
En aquesta elaboració, aconseguireu un contrast de sabors i textures d'allò més interessant. En banyar el raïm i la magrana dins la 'mousse' de cava, les dues fruites us aniran esclatant dins la boca fent que els sucs i la beguda alcohòlica esdevinguin una sola cosa.
Fujiko
Poma, magrana i nabius. Més enllà de ser algunes de les fruites prohibides, totes juntes us permetran fer un còctel antioxidant compost de sabors complementaris. És una elaboració perfecta per abans d'anar a dormir o, si la serviu freda, per refrescar-vos durant el dia.
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.