Troba la teva recepta

4 postres amb kiwi

No cal menjar-lo sempre cru, també es pot afegir a l'hora de preparar postres per aportar una gran quantitat de vitamines i minerals

CUINA.CAT

02/10/2019

Tot i ser recomanable, per les vitamines i el sabor, consumir el kiwi cru, aquesta fruita també accepta coccions curtes. En cru, per a macedònies o similars, poseu-lo el darrer i en el darrer moment, ja que allibera suc i estova els altres ingredients. Se’n pot accelerar la maduració posant-lo en una bossa, amb una poma o un plàtan.

01 Smoothie de kiwi i poma

Smoothie de kiwi i poma

Smoothie de kiwi i poma

Els smoothies han revolucionat i facilitat la manera de menjar fruita. Simplement triturant en una batedora un plàtan, un kiwi i una poma pots menjar una gran quantitat de vitamines, fibra i sucre bo. Només cal combinar diferents fruites per preparar un batut saludable, bo i divertit. Us atreviu a tastar l'smoothie que us proposem?

Llegiu la recepta completa

02 Macedònia de fruites amb granissat de taronja

Macedònia de fruites amb granissat de taronja Ada Parellada

Macedònia de fruites amb granissat de taronja

La macedònia no són unes postres exclusives de l'estiu. Si la prepareu amb fruites de temporada d'hivern, també la podeu gaudir perfectament. A més, és una magnífica idea per fer menjar fruita variada als més petits de la casa, perquè ja estarà tallada i pelada! 

Llegiu la recepta completa

03 Púding fred de fruites del bosc

Púding fred de fruites del bosc Gemma Clofent

Púding fred de fruites del bosc

Tradicionalment, un púding és una recepta d’aprofitament de pa que es cou al forn amb ous, llet i sucre. Però en aquest cas, en lloc d’ous utilitzareu gelatina i el pastís es quallarà a la nevera, d'aquí ve el nom de "púding fred”. Són unes postres genials per aprofitar restes de croissants, magdalenes i similars que us hagin quedat secs.

Llegiu la recepta completa

04 Postres de kiwi

Postres de kiwi Anna Garcia Frigola

Postres de kiwi

Aquestes postres de kiwi són uns pastissets deliciosos. Per preparar-los haureu de tallar el kiwi a rodelles, posar aquestes rodelles al fons del motlle i afegir-hi a sobre una massa tipus pa de pessic. Després es cou tot al forn i cal desemmotllar-los per poder-los menjar.

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

01-29 feb

La Ruta del Xató 2020

Al febrer, la Ruta del Xató, que s’estrena al novembre amb el Festival del Xató de Vilanova i la...

01-29 feb

La Ruta del Xató 2020

Al febrer, la Ruta del Xató, que s’estrena al novembre amb el Festival del Xató de Vilanova i la...

01-29 feb

La Ruta del Xató 2020

Al febrer, la Ruta del Xató, que s’estrena al novembre amb el Festival del Xató de Vilanova i la...

25 oct - 01 mar

VII Ruta Gastronòmica de Cabrils

L'Associació d'Hostalers de Cabrils organitza la 7a Ruta Gastronòmica del municipi, que es celebra del...

Portada 237 Neta

BACALLÀ FOODIE. MAI NO L'HAVÍEU CUINAT AIXÍ!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carlota Claver

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL EL NOU MITJÀ MULTIMEDIA APART + ULLERES VR

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto