Troba la teva recepta

4 postres amb kiwi

No cal menjar-lo sempre cru, també es pot afegir a l'hora de preparar postres per aportar una gran quantitat de vitamines i minerals

CUINA.CAT

27/11/2018

Tot i ser recomanable, per les vitamines i el sabor, consumir el kiwi cru, aquesta fruita també accepta coccions curtes. En cru, per a macedònies o similars, poseu-lo el darrer i en el darrer moment, ja que allibera suc i estova els altres ingredients. Se’n pot accelerar la maduració posant-lo en una bossa, amb una poma o un plàtan.

01 Smoothie de kiwi i poma

Smoothie de kiwi i poma

Smoothie de kiwi i poma

Els smoothies han revolucionat i facilitat la manera de menjar fruita. Simplement triturant en una batedora un plàtan, un kiwi i una poma pots menjar una gran quantitat de vitamines, fibra i sucre bo. Només cal combinar diferents fruites per preparar un batut saludable, bo i divertit. Us atreviu a tastar l'smoothie que us proposem?

Llegiu la recepta completa

02 Macedònia de fruites amb granissat de taronja

Macedònia de fruites amb granissat de taronja Ada Parellada

Macedònia de fruites amb granissat de taronja

La macedònia no són unes postres exclusives de l'estiu. Si la prepareu amb fruites de temporada d'hivern, també la podeu gaudir perfectament. A més, és una magnífica idea per fer menjar fruita variada als més petits de la casa, perquè ja estarà tallada i pelada! 

Llegiu la recepta completa

03 Púding fred de fruites del bosc

Púding fred de fruites del bosc Gemma Clofent

Púding fred de fruites del bosc

Tradicionalment, un púding és una recepta d’aprofitament de pa que es cou al forn amb ous, llet i sucre. Però en aquest cas, en lloc d’ous utilitzareu gelatina i el pastís es quallarà a la nevera, d'aquí ve el nom de "púding fred”. Són unes postres genials per aprofitar restes de croissants, magdalenes i similars que us hagin quedat secs.

Llegiu la recepta completa

04 Postres de kiwi

Postres de kiwi Anna Garcia Frigola

Postres de kiwi

Aquestes postres de kiwi són uns pastissets deliciosos. Per preparar-los haureu de tallar el kiwi a rodelles, posar aquestes rodelles al fons del motlle i afegir-hi a sobre una massa tipus pa de pessic. Després es cou tot al forn i cal desemmotllar-los per poder-los menjar.

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

10 des

Taller d'aperitius creatius

Els aperitius són en realitat una taula de capricis que ens captiven els sentits. Si voleu que les taules...

11 des

Taller 'Fonaments de la cuina: cereals integrals (eco i v)'

En aquest taller a càrrec de Maria Alcolado parlarem de l'àmplia varietat de cereals integrals que tenim...

12 des

Taller de 'mocktails' festius

Els 'mocktails' són la versió sense alcohol del còctel. José Verdejo, bàrman expert en...

12 mai - 15 des

Cicle Enocultura't 2018

Del maig al desembre, el Mas Comtal, celler familiar ubicat a Avinyonet del Penedès (Alt Penedès), organitza...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto