CUINA.CAT
02/10/2019Tot i ser recomanable, per les vitamines i el sabor, consumir el kiwi cru, aquesta fruita també accepta coccions curtes. En cru, per a macedònies o similars, poseu-lo el darrer i en el darrer moment, ja que allibera suc i estova els altres ingredients. Se’n pot accelerar la maduració posant-lo en una bossa, amb una poma o un plàtan.
Batut de kiwi i poma
Els smoothies han revolucionat i facilitat la manera de menjar fruita. Simplement triturant en una batedora un plàtan, un kiwi i una poma pots menjar una gran quantitat de vitamines, fibra i sucre bo. Només cal combinar diferents fruites per preparar un batut saludable, bo i divertit. Us atreviu a tastar l'smoothie que us proposem?
Macedònia de fruita amb granissat de taronja Ada Parellada
La macedònia no són unes postres exclusives de l'estiu. Si la prepareu amb fruites de temporada d'hivern, també la podeu gaudir perfectament. A més, és una magnífica idea per fer menjar fruita variada als més petits de la casa, perquè ja estarà tallada i pelada!
Púding fred de fruites del bosc Gemma Clofent
Tradicionalment, un púding és una recepta d’aprofitament de pa que es cou al forn amb ous, llet i sucre. Però en aquest cas, en lloc d’ous utilitzareu gelatina i el pastís es quallarà a la nevera, d'aquí ve el nom de "púding fred”. Són unes postres genials per aprofitar restes de croissants, magdalenes i similars que us hagin quedat secs.
Postres de kiwi Anna Garcia Frigola
Aquestes postres de kiwi són uns pastissets deliciosos. Per preparar-los haureu de tallar el kiwi a rodelles, posar aquestes rodelles al fons del motlle i afegir-hi a sobre una massa tipus pa de pessic. Després es cou tot al forn i cal desemmotllar-los per poder-los menjar.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: