Troba la teva recepta

4 receptes de galetes salades

Us proposem 4 varietats de galetes salades ideals per anar obrint boca com a entrant!

CUINA.CAT

28/05/2019

Acostumats a menjar les galetes dolces o per postres, perquè no fer-ho com aperitiu? Com les galetes vénen d'agust sempre, us proposem algunes receptes per fer-les salades i menjar-ne a totes hores!

01 Galetes cruixents de sèsam

Galetes cruixents de sèsam

Galetes cruixents de sèsam

El sèsam aporta el toc cruixent a aquestes galetes salades de formatge cremós. Tot i que si preferiu arrebossar-les amb pipes, llavors de lli o de rosella, queden igual de bé!

Llegiu la recepta completa

02 Galetes d’anxoves i olives

Galetes d’anxoves i olives Gemma Clofent

Galetes d’anxoves i olives

Aquestes galetes us recordaran al clàssic entrepà de pebrot, anxoves i olives. Per això us recomanem acompanyar-les d'un bon tomàquet tallat a daus i ben amanit amb oli i sal. Tota una delícia pel paladar!

Llegiu la recepta completa

03 Galetes salades de parmesà, nous i dàtils

Galetes salades de parmesà, nous i dàtils

Galetes salades de parmesà, nous i dàtils

El parmesà, les nous i els dàtils sempre s'han entès a la perfecció i converteixen aquestes galetes en un vici difícil de controlar. Així que procureu fer-ne de més perquè s'acabaran en un tres i no res!

Llegiu la recepta completa

04 Galetes sablé d’oliva negra i avellana

Galetes sablé d’oliva negra i avellana Gemma Clofent

Galetes sablé d’oliva negra i avellana

Deshidratar les olives és el què més feina us portarà d'aquesta recepta. Així que prepareu temps i paciència perquè el resultat val la pena!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 set

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

20 set

Dia Mundial de la Paella

La paella s'ha convertit en la icona gastronòmica de València, i el 20 de setembre n'és el dia mundial....

21 set

Mercat de la Terra amb Peix a la Brasa

Si les iniciatives sostenibles i ecològiques són el vostre estil esteu de sort, perquè comença...

21 set

Verema a Albet i Noya

Amb motiu de la verema d'enguany, Albet i Noya obre les seves portes per tal d'oferir a petits i grans una nova...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto