Consells de cuina La Vanguardia

4 receptes de galetes salades

Us proposem 4 varietats de galetes salades ideals per anar obrint boca com a entrant!

CUINA.CAT

22/01/2018

Acostumats a menjar les galetes dolces o per postres, perquè no fer-ho com aperitiu? Com les galetes vénen d'agust sempre, us proposem algunes receptes per fer-les salades i menjar-ne a totes hores!

01 Galetes cruixents de sèsam

Galetes cruixents de sèsam

Galetes cruixents de sèsam

El sèsam aporta el toc cruixent a aquestes galetes salades de formatge cremós. Tot i que si preferiu arrebossar-les amb pipes, llavors de lli o de rosella, queden igual de bé!

Llegiu la recepta completa

02 Galetes d’anxoves i olives

Galetes d’anxoves i olives Gemma Clofent

Galetes d’anxoves i olives

Aquestes galetes us recordaran al clàssic entrepà de pebrot, anxoves i olives. Per això us recomanem acompanyar-les d'un bon tomàquet tallat a daus i ben amanit amb oli i sal. Tota una delícia pel paladar!

Llegiu la recepta completa

03 Galetes salades de parmesà, nous i dàtils

Galetes salades de parmesà, nous i dàtils

Galetes salades de parmesà, nous i dàtils

El parmesà, les nous i els dàtils sempre s'han entès a la perfecció i converteixen aquestes galetes en un vici difícil de controlar. Així que procureu fer-ne de més perquè s'acabaran en un tres i no res!

Llegiu la recepta completa

04 Galetes sablé d’oliva negra i avellana

Galetes sablé d’oliva negra i avellana Gemma Clofent

Galetes sablé d’oliva negra i avellana

Deshidratar les olives és el què més feina us portarà d'aquesta recepta. Així que prepareu temps i paciència perquè el resultat val la pena!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

25 mai

Curs de tast de vins a la Vinateria Rosaluna

Al llarg del curs, els alumnes tenen l'oportunitat de realitzar tastos i reconeixement de vins (alguns d'ells a...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto