Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

4 torrades variades i originals

El pa torrat és l'ingredient ideal per amanir!

ADRIÁN ROQUE

30/08/2023

Les torrades són la millor solució per preparar un àpat en un tres i no res, ja que són versàtils i les podeu barrejar tant amb ingredients dolços com salats. Us animeu a provar aquestes quatre receptes? 

01 Torrades amb picada d'anxoves, tàperes, ceba, julivert i bitxo

Torrades amb picada d'anxoves, tàperes, ceba, julivert i bitxo Becky Lawton

Torrades amb picada d'anxoves, tàperes, ceba, julivert i bitxo

Picants i amb un toc de vinagre, aquestes torrades són ideals per a l'hora del vermut! Amb anxoves, tàperes, ceba, julivert i bitxo, són perfectes per començar a obrir la gana!

02 Torrades amb gorgonzola, figues i raïm

Torrades amb gorgonzola, figues i raïm

Torrades amb gorgonzola, figues i raïm

El formatge sempre ha estat un dels millors amics del les fruites dolces! Així doncs, aquesta torrada amb formatge, figues i raïm és ideal per a un bon esmorzar o un berenar!

03 Torrada amb cargols

Torrada amb cargols Becky Lawton

Torrada amb cargols

Si us agraden les textures, és temporada i sou amants dels cargols, no us ho penseu dues vegades i tasteu aquesta proposta!

04 Torrada de bolets silvestres i ous amb camisa

Torrada de bolets silvestres i ous amb camisa Becky Lawton

Torrada de bolets silvestres i ous amb camisa

Per acabar aquestes propostes, què us sembla una torrada amb bolets i ous, ideal per sopar o dinar? Una combinació perfecta!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: