Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

5 menús fàcils i ràpids

Per cuinar un àpat complet i en molt poc temps

CUINA.CAT

24/11/2020

A vegades no és fàcil trobar el temps o les ganes per cuinar. Potser tenim molta feina, anem esgotats i, no ens enganyem, no tenim la nevera d'un gran xef. Ni tampoc la seva cuina. Per sort, hi ha moltes maneres de menjar sa i bo sense passar-se tot el dia a la cuina o haver d'anar a comprar els aliments a botigues especialitzades. Aquí teniu cinc menús fàcils i ràpids de fer. 

01 Hamburguesa de vedella amb ceba confitada, foie-gras i salsa de tòfona

Hamburguesa de vedella amb ceba confitada, foie-gras i salsa de tòfona

Menú de verdura, hamburguesa i 'mousse' de iogurt

Per començar, pot estar molt bé la combinació d'una albergínia al forn amb formatge de cabra. Un cop muntat, el formatge s'escalfa i se'ns desfà a la boca d'una manera increïble. Tot seguit, una hamburguesa, que podeu preparar tal com apareix a la recepta, o saltant-vos tots els passos destinats a l'acompanyament, per fer-la més senzilla; i de postres, una 'mousse' feta a base de iogurt grec i formatge cremós. Ben fàcil, ben bo.

02 Pasta amb carbonara de carbassó

Pasta amb carbonara de carbassó

Pasta, bunyols i un dolç amb maduixes

Una manera de fer menús ràpids i senzills és amb un bon plat de pasta. Aquí us proposem uns macarrons amb una carbonara de carbassó i un segon més lleuger, com són els bunyols de bacallà. De postres, un dolç amb maduixes del tot llaminer.

03 Crema de carbassa i poma

Crema de carbassa i poma

Crema, carn i poma, molta poma

També és temps de cremes, i podeu donar el tret de sortida al vostre dinar o sopar amb una crema a base de carbassa i poma. Una recepta senzilla i una combinació diferent i deliciosa. Si ho acompanyeu amb una carn de segon, com aquesta recepta de broqueta de xai, ja teniu un menú perfecte. I com que la poma és fruita de temporada, per què no repetim amb un pastís de poma de postres?

04 Salmó amb fonoll

Salmó amb fonoll Becky Lawton

Fidels a la dieta mediterrània

L'arròs és una part important de la nostra dieta, així com el peix. Menú senzill que consisteix en una amanida de llegums i arròs, per començar, i un plat de salmó que podeu acompanyar amb fonoll, herbes o alguna verdura al vapor. De postres, us proposem una 'mousse' casolana de poma i llimona.

05 Batut de iogurt i maduixes

Batut de iogurt i maduixes

Menú casolà per acabar la setmana

Per acabar, un altre àpat amb pasta, però aquest cop el podeu fer amb bolonyesa o salsa amatriciana, salses fetes amb tomàquets, pastanaga, carn... Ho acompanyeu també d'un segon més lleuger, com unes croquetes, que podeu fer vosaltres mateixos a casa d'una manera molt fàcil, més del que sembla, i de postres, un batut per llepar-se'n els dits.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: