Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una paella profunda sofregiu la cansalada tallada a daus. Un cop la tingueu ben dauradeta, reserveu-la.
  2. Piqueu la ceba ben petita. Sofregiu la ceba a foc mitjà en la mateixa paella que heu fet la cansalada. Podeu afegir-hi una mica d'oli si ho considereu oportú. Sofregiu-ho fins que la ceba sigui transparent.
  3. Afegiu-hi el bitxo, els tomàquet ratllats, el concentrat de tomàquet i una mica de sal. Incorporeu-hi també els cirerols. Deixeu-ho sofregir durant uns minuts, fins que la salsa es concentri. En l'últim moment, afegiu de nou la cansalada a la paella i doneu-li un parell de voltes. Rectifiqueu-ho de sal si és necessari.
  4. Coeu la pasta seguint les indicacions del fabricant. Un cop cuita, reserveu mig got de l'aigua de cocció i afegiu-lo a la salsa.
  5. Escorreu la pasta i barregeu-la amb la salsa. Afegiu-hi el formatge ratllat i serviu-ho immediatament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada CUINA 275

EL NADAL A LES TEVES MANS

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Francesc Fortí i Francina Suriñach

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto