Troba la teva recepta

Preparació

  1. En una paella profunda sofregiu la cansalada tallada a daus. Un cop la tingueu ben dauradeta, reserveu-la.
  2. Piqueu la ceba ben petita. Sofregiu la ceba a foc mitjà en la mateixa paella que heu fet la cansalada. Podeu afegir-hi una mica d'oli si ho considereu oportú. Sofregiu-ho fins que la ceba sigui transparent.
  3. Afegiu-hi el bitxo, els tomàquet ratllats, el concentrat de tomàquet i una mica de sal. Incorporeu-hi també els cirerols. Deixeu-ho sofregir durant uns minuts, fins que la salsa es concentri. En l'últim moment, afegiu de nou la cansalada a la paella i doneu-li un parell de voltes. Rectifiqueu-ho de sal si és necessari.
  4. Coeu la pasta seguint les indicacions del fabricant. Un cop cuita, reserveu mig got de l'aigua de cocció i afegiu-lo a la salsa.
  5. Escorreu la pasta i barregeu-la amb la salsa. Afegiu-hi el formatge ratllat i serviu-ho immediatament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12 des

Taller de 'mocktails' festius

Els 'mocktails' són la versió sense alcohol del còctel. José Verdejo, bàrman expert en...

12 mai - 15 des

Cicle Enocultura't 2018

Del maig al desembre, el Mas Comtal, celler familiar ubicat a Avinyonet del Penedès (Alt Penedès), organitza...

15 des

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

15 des

Fes l'oliva

La campanya de recollida de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig us torna a oferir l’oportunitat...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto