Troba la teva recepta

Avui us poso una altra recepta ben fàcil de fer i per a la qual no cal ni encendre el foc. Queda amb una textura de mousse, fresca i refrescant, així que és ideal per fer ara a l’estiu…

Es nota que ja s’acosten les vacances, últimament poso receptes molt fàcils i de poca feina, he he he… No sé si també us passa a vosaltres, però amb la calor entrar a la cuina fa mooooolta mandra, oi? Però si triem bé la recepta podem tenir unes postres ben bones sense complicar-nos gaire la vida.

Preparació

  1. Peleu i trossegeu les pomes. Poseu-les en un bol amb la mantega i el sucre. Coeu-ho al microones uns 8 min fins que siguin ben toves. Tritureu-ho i reserveu-ho.
  2. Dissoleu la gelatina amb l’aigua i escalfeu-la al microones fins que es fongui la gelatina. Barregeu-la amb el puré de poma. Deixeu-la refredar fins a temperatura ambient.
  3. Semimunteu la nata. Incorporeu-la suaument a la mescla anterior. Aboqueu la barreja dins uns motlles de silicona i reserveu-la a la nevera fins que qualli.
  4. Decoreu-la i serviu-la ben fresqueta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

29 set - 20 oct

Oktoberfest 2018

Entre el 29 de setembre i el 20 d'octubre, Calella s'omplirà de música, diversió i una oferta gastronòmica...

20 oct

Enotast. Preparem la Castanyada

Passa un matí de dissabte diferent aprenent a apreciar els productes amb DO d’Alella. Els adults podran...

20 oct

Tast de vins i recital de poesia

El restaurant Robert de Nola, a Caldes de Montbui, organitza un tast de vins acompanyat de productes de proximitat...

20 oct

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

Portada Cuina 220

CARBASSA: MOLT MÉS PODEROSA DEL QUE US IMAGINÀVEU!

  • Caçar bolets fora del bosc
  • Una mirada pròpia de la cuina de muntanya

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto