Troba la teva recepta

La recepta és del llibre 'La cuina salvavides', de la Mireia Carbó, i com totes les seves receptes és fàcil i bonissíssima, d’aquelles per triomfar! La millor presentació que puc fer d’aquesta mousse és reproduir textualment les paraules de la Mireia:

“Us heu fixat en la cara que fa la gent quan paladeja la primera cullerada d’unes postres boníssimes? Amb els ulls mig tancats, se’ls escapa un “ummm!que no es pot evitar. Amb aquesta mousse passa ben bé això, de debò.”

Aquesta recepta està adaptada al món sense sucre substituint el sucre per edulcorant en pols.

Preparació

  1. Remulleu la gelatina en aigua freda. Escalfeu la llet fins que bulli i, fora del foc, afegiu-li la gelatina. Barregeu-ho bé.
  2. A part, barregeu el formatge amb el iogurt i l'edulcorant. Afegiu-hi la llet amb la gelatina i barregeu-ho bé. Semimunteu la nata i incorporeu-la amb suavitat a la barreja anterior.
  3. Repartiu la mousse en motlles individuals i reserveu-la a la nevera fins al moment de servir-la.

 

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

Taller sobre els colors de l'obento, la carmanyola japonesa

L’obento és la carmanyola japonesa per excel·lència. La seva elaboració és força...

23-24 feb

Fira de l’Aixada 2019

Manresa es mobilitza cada any en record d’un miracle que, a mitjan segle XIV, va salvar la població...

24 feb

18a Xatonada Popular de Cubelles

A les comarques del Garraf i de l'Alt i Baix Penedès el xató és un plat que no pot faltar, i la...

24 feb

Enotast. Brunch amb vins de Can Roda

Després d'estrenar la Temporada 2019, l'Enotast torna amb una nova edició. L'encarregada de conduir aquesta...

Portada 224

RECEPTES AMB PASTANAGA, L'HORTALISSA MÉS VISTOSA

  • Deu àpats modernistes
  • Elogi de la cuina reposada

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto