Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu i trossegeu les patates i coeu-les amb aigua. Dos minuts abans de retirar-les, escaldeu el bacallà a la mateixa aigua. Escorreu-ho tot i reserveu l’aigua de la cocció.
  2. Poseu mig litre de l’aigua de cocció a bullir amb els alls, el julivert i l’oli. Retireu-la del foc i incorporeu-hi la farina, a poc a poc, barrejant-ho bé. Poseu aquesta barreja al foc per coure la farina i així evitareu que tingui gust de cru.
  3. Retireu aquesta barreja del foc i poseu-la en un got de batedora. Incorporeu-hi el bacallà i la patata i tritureu-ho. Afegiu-hi els ous, d’un en un, fins que la massa es refredi i tingui una textura elàstica.
  4. Deixeu refredar la massa del tot i, amb dues culleres, formeu els bunyols. Fregiu-los en una paella amb oli d’oliva abundant fins que quedin cruixents.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 255

REVOLUCIONEM EL NADAL!

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto