Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu i trossegeu les patates i coeu-les amb aigua. Dos minuts abans de retirar-les, escaldeu el bacallà a la mateixa aigua. Escorreu-ho tot i reserveu l’aigua de la cocció.
  2. Poseu mig litre de l’aigua de cocció a bullir amb els alls, el julivert i l’oli. Retireu-la del foc i incorporeu-hi la farina, a poc a poc, barrejant-ho bé. Poseu aquesta barreja al foc per coure la farina i així evitareu que tingui gust de cru.
  3. Retireu aquesta barreja del foc i poseu-la en un got de batedora. Incorporeu-hi el bacallà i la patata i tritureu-ho. Afegiu-hi els ous, d’un en un, fins que la massa es refredi i tingui una textura elàstica.
  4. Deixeu refredar la massa del tot i, amb dues culleres, formeu els bunyols. Fregiu-los en una paella amb oli d’oliva abundant fins que quedin cruixents.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: