Troba la teva recepta

El basmati és una varietat de gra llarg, molt olorós i amb gust de nous.

Preparació

  1. Per a l’arròs: bulliu els dos arrossos per separat, en aigua abundant. Seguiu les instruccions del paquet per a una cocció correcta. Refredeu-los.
  2. En un bol, barregeu els dos arrossos amb els cigrons cuits, el gra d’all picat, la ceba vermella, els aranyons secs, les rodanxes d’olives negres i els daus de feta.
  3. Afegiu-hi l’oli d’oliva, una punta de sal i el suc de llimona.
  4. Barregeu-ho amb cura perquè tot quedi integrat i no es trenqui.
  5. En un plat fondo, munteu l’amanida d’arròs i acabeu-la amb el julivert picat pel damunt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 gen

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

20 gen

Fira del Fesol 2019

A Catalunya, per Sant Antoni se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

20 gen

Festa de l’Oli i l’Oliva 2019

Al gener, Ullastrell celebra una festa amb tota mena d’activitats al voltant del món de l’oli...

18-21 gen

Fira de l’Oli i les Garrigues 2019

Les Borges Blanques és la capital de l’oli de Catalunya i, des de fa 55 anys, s’hi celebra la...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto