Troba la teva recepta

Preparació

  1. Netegeu els bulbs de fonoll i el salmó.
  2. Renteu la quinoa amb aigua freda. Coeu-la amb el doble del seu volum d’aigua salada, a foc mitjà, fins que estigui grenyal.
  3. Salpebreu el salmó i feu-lo a la planxa amb els bulbs de fonoll (depenent de la mida, es poden fer sencers o partir-los per la meitat). Procureu que el salmó no es cogui massa. Comenceu pel costat de la pell i, passats 7 min, gireu-lo i acabeu la cocció. 
  4. Feu a la planxa, amb el salmó, un parell de llimes, partides per la meitat.
  5. Presenteu el salmó amb els bulbs de fonoll, les llimes i la quinoa vermella. Amaniu-ho amb oli d’oliva, afegiu-hi unes fulles de menta i de fonoll, i serviu-ho.

 

 

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 mai

Taller 'Cuina de mercat amb productes de temporada'

Sou uns cuinetes? Us agrada descobrir nous plats? Taller de cuina de mercat, amb productes de temporada i plats...

20 mai

Taller 'Recorregut gastronòmic per la cuina espanyola'

No viatjar per Espanya no és excusa per no tastar tot el nombre de plats que té aquesta cultura! Aquests...

21 mai

Taller 'Cuina vietnamita'

Us agrada la cuina vietnamita? No es tracta només d'una gastronomia exòtica i interessant, també...

21 mai

Passeig per les vinyes catalanes

Els vins són un dels productes estrella de les terres catalanes, per això es tracta d'un producte preuat...

Portada 227

ESPÀRRECS: 100% PRIMAVERA

  • Fer voltes de cargol
  • L’Ovni troba qui el comprengui

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto