Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu els bulbs de fonoll i el salmó.
  2. Renteu la quinoa amb aigua freda. Coeu-la amb el doble del seu volum d’aigua salada, a foc mitjà, fins que estigui grenyal.
  3. Salpebreu el salmó i feu-lo a la planxa amb els bulbs de fonoll (depenent de la mida, es poden fer sencers o partir-los per la meitat). Procureu que el salmó no es cogui massa. Comenceu pel costat de la pell i, passats 7 min, gireu-lo i acabeu la cocció. 
  4. Feu a la planxa, amb el salmó, un parell de llimes, partides per la meitat.
  5. Presenteu el salmó amb els bulbs de fonoll, les llimes i la quinoa vermella. Amaniu-ho amb oli d’oliva, afegiu-hi unes fulles de menta i de fonoll, i serviu-ho.

 

 

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

25 mai

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto