Troba la teva recepta

6 pastissos 'Made in USA'

Cupcakes, mugcakes, carrot cake... els Estats Units en saben molt de dolços! Us expliquem les receptes més típiques del país!

CUINA.CAT

27/02/2019
01 Cupcakes de coco i almívar de llet

Cupcakes de coco i almívar de llet

Cupcakes de coco i almívar de llet

És un error pensar que els 'cupcakes' són el mateix que les magdalenes. Les primeres són més consistents i espesses, mentre que les segones són més esponjoses i, per tant, la textura és molt diferent. Si voleu comprovar aquesta diferència, proveude fer aquests 'cupcakes' amb coco i almívar de llet, molt dolços i molt bons!

Llegiu la recepta completa

02 Cupcakes de fruita vermella

Cupcakes de fruita vermella Gemma Clofent

'Cupcakes' de fruita vermella

Els cupcakes poden combinar-se amb molts ingredients! Un exemple d'això són aquests cupcakes de fruita vermella, que segueixen el mateix procediment que la recepta anterior, però canviant el sabor. Si us agrada la fruita, no dubteu a donar-li una oportunitat!

Llegiu la recepta completa

03 Carrot cake

Carrot cake Gemma Clofent

Carrot cake

El 'carrot cake' és un plat molt típic dels Estats Units. És deliciós i aprofita una de les verdures de la temporada: la pastanaga. El resultat és un pastís dolç i original, amb el qual sorprendreu tota la família.

Llegiu la recepta completa

04 'Mugcakes' de xocolata

'Mugcakes' de xocolata

'Mugcakes' de xocolata

Aquest tipus de postres agafa el nom de la tassa ('mug') per referir-se a un petit pastís a la tassa: 'mugcake'. Es fan de manera ràpida i són molt fàcils, ja que només s'han de barrejar els ingredients i utilitzar el microones. Així, tindreu un petit pastís per menjar al moment o en fred.

Llegiu la recepta completa

05 'Mugcake' de M&M's

'Mugcake' de M&M's Miquel Àngel Roque

Mugcake de M&M's

Si us ha agradat la recepta anterior i sou uns fanàtics de la xocolata, no us podeu perdre aquest 'mugcake' amb M&M's. La preparació és una mica més complexa que l'anterior, ja que s'han de ficar els M&M's per dins i per sobre del pastís, però si us atreviu amb tanta xocolata us encantarà!

Llegiu la recepta completa

06 Red Velvet

Red Velvet Gemma Clofent

Red Velvet amb remolatxa

Diu la història que la creació d'aquest pastís als EUA va ser per tal d'aprofitar altres ingredients per substituir aliments racionats com el sucre o el cacau. El resultat va ser tota una revolució, i, ara, el Red Velvet es pot trobar a tots els països gràcies al seu sabor.

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 mar

Xerrada 'Què he d'esmorzar? Allò que diuen i allò que hauria de ser'

Moltes persones pensen que l’esmorzar és l’àpat més important del dia però els...

23 mar

Busquem l''Homo alimentarius'

Els dissabtes i diumenges, a les 13 h, Món Sant Benet estrena una activitat nova per trobar l’'Homo...

23 mar

Jornada d'observació del Plor de la Vinya

A mitjan març, la vida torna al Penedès i es pot observar un fenomen curt però interessant a les...

23 mar

Visita als Jardins de la Serreta i taller de planter

Els jardins de la Serreta són una finca al bell mig de Collserola on es treballa el conreu d’hortalisses...

Portada CUINA 225

COM A CASA! POSEM COPENHAGUEN A TAULA

  • Celebrem els 18 anys del CUINA!
  • Una arrosseria bistronòmica (i més)

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto