Troba la teva recepta

6 plats acompanyats amb mostassa

Anticancerígena, antibiòtica, ajuda a dormir... Amb aquestes receptes gaudireu de tots els beneficis d'aquest producte!

CUINA.CAT

06/03/2019
01 Cuixa de xai al forn amb menta i julivert i puré de patates amb mostassa i sàlvia

Cuixa de xai al forn amb menta i julivert i puré de patates amb mostassa i sàlvia Becky Lawton

Cuixa de xai al forn amb menta i julivert i puré de patates amb mostassa i sàlvia

La mostassa queda molt bé amb plats de carn, encara que en aquesta recepta es nota el sabor en el puré de patates. En altres paraules, l'acidesa de la mostassa queda una mica més dissimulada gràcies al puré, però no es perd el sabor característic d'aquesta espècia, de manera que es pot gaudir de la mostassa de manera diferent.

Llegiu la recepta completa

02 Bacalao con miel y mostaza

Bacalao con miel y mostaza

Bacallà amb mel i mostassa

Us proposem una fusió tradicional: la mostassa i la mel. La seva combinació s'utilitza en centenars de plats pel sabor característic que aporta als plats. Si mai l'heu tastada, us proposem cuinar la salsa amb bacallà com us indiquem en aquesta recepta. No us ho podeu perdre!

Llegiu la recepta completa

03 Filete con cebolla melosa

Filete con cebolla melosa

Filet amb ceba melosa, mostassa i camembert

La mostassa combina de meravella amb altres ingredients com la ceba o diversos formatges! La seva versatilitat amb diferents aliments, amb un resultat més que notable, fa que es vulgui tastar en molts plats. En aquest cas, la combinació esmentada queda genial amb un bon filet o qualsevol tipus de carn.

Llegiu la recepta completa

04 Bacalao sobre tomate 'kumato', 'shiso' y vinagreta de mostaza dulce

Bacalao sobre tomate 'kumato', 'shiso' y vinagreta de mostaza dulce Pau Esculies

Bacallà sobre tomàquet kumato, shiso i vinagreta de mostassa dolça

Aquí ens trobem una altra vegada amb la combinació de mel i mostassa, però emulsionada amb oli fins aconseguir una vinagreta d'ambdós sabors. Aquest resultat es pot utilitzar per amanir diversos plats, però us recomanem tastar-la amb aquest bacallà amb tomàquet kumato per veure la diferència de sabors una vegada amanit amb la vinagreta.

Llegiu la recepta completa

05 Filete de ternera con salsa de mostaza

Filete de ternera con salsa de mostaza

Filet de vedella amb salsa de mostassa

La salsa de mostassa que us proposem aquí es tracta de mostassa amb fons de carn reduïda i mantega, cosa que potencia el seu sabor i dona un nou regust a la vedella i les patates. Si us interessa practicar amb la mostassa, és indispensable que cuineu alguna vegada aquesta salsa!

Llegiu la recepta completa

06 Ojeras de mostaza y miel

Ojeras de mostaza y miel Gemma Clofent

Ulleres de mostassa i mel

Qui ha dit que la mostassa només serveix com a condiment per a plats salats? Gemma Clofent presenta una nova perspectiva molt diferent d'aquesta afirmació amb unes postres amb base de mel i mostassa. Aquesta és la tècnica definitiva per tal d'aprofitar del tot aquesta espècia!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 mar

Xerrada 'Què he d'esmorzar? Allò que diuen i allò que hauria de ser'

Moltes persones pensen que l’esmorzar és l’àpat més important del dia però els...

23 mar

Busquem l''Homo alimentarius'

Els dissabtes i diumenges, a les 13 h, Món Sant Benet estrena una activitat nova per trobar l’'Homo...

23 mar

Jornada d'observació del Plor de la Vinya

A mitjan març, la vida torna al Penedès i es pot observar un fenomen curt però interessant a les...

23 mar

Visita als Jardins de la Serreta i taller de planter

Els jardins de la Serreta són una finca al bell mig de Collserola on es treballa el conreu d’hortalisses...

Portada CUINA 225

COM A CASA! POSEM COPENHAGUEN A TAULA

  • Celebrem els 18 anys del CUINA!
  • Una arrosseria bistronòmica (i més)

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto