Troba la teva recepta

6 receptes amb codony

Atreviu-vos a fer aquests plats deliciosos que incorporen el codony per endolcir i aportar textures diferents a la cuina

CUINA.CAT

07/11/2018
01 Pastís de mató i codony

Pastís de mató i codony Gemma Clofent

Pastís de mató i confitura de codony

Aquestes postres de la Gemma Clofent són ben fàcils de fer! Per elaborar-les, només heu de posar fulles de pasta fil·lo l'una sobre l'altra per fer la base, i afegir-hi la crema de confitura de codony, mató, llet condensada, ous i ratlladura de llimona per sobre. El resultat? Un pastís deliciós!

Llegiu la recepta completa

02 Codony confitat

Codony confitat Gemma Clofent

Codony confitat amb espècies

No sabeu com aprofitar el codony, a part de fer-ne codonyat? Tasteu aquest codony confitat i amplieu el vostre receptari! El més pesat de tot serà pelar la fruita, però un cop cuinada queda molt especiada i un punt àcida, cosa que no té la confitura de codony. 

Llegiu la recepta completa

03 Triangles de pasta fil·lo amb mató i codony

Triangles de pasta fil·lo amb mató i codony Gemma Clofent

Triangles de pasta fil·lo amb mató i codony

Us proposem un berenar original, d’hivern, sorprenent, ràpid i senzill de fer: triangles de pasta fil·lo amb mató i codony. El contrast cruixent de la pasta i la melositat del farcit us encantarà. A més, a qui no li agrada la clàssica combinació de mató i codony? 

Llegiu la recepta completa

04 Codony

Codony

Dolç de codony

Per als amants de la Thermomix, també tenim una recepta! En comptes de preparar codonyat, us proposem una variant d'aquesta preparació: el dolç de codony. En primer lloc haureu de triturar una llimona amb codony i sucre a parts iguals, i després cuinar-ho amb calor durant 30 minuts. 

Llegiu la recepta completa

05 Sardines, guacamole, compota d'escalunyes, codony i mostassa

Sardines, guacamole, compota d'escalunyes, codony i mostassa

Sardines, guacamole, compota d'escalunyes, codony i mostassa

Aquesta recepta és per als dies que teniu més temps per cuinar, però això no us ha d'espantar, ja que el resultat és de restaurant d'estrella... i el preu dels productes és ben econòmic! Amb aquestes sardines segur que sorprendreu tota la família, amics o parella! Animeu-vos a cuinar-les!

Llegiu la recepta completa

06

Codony rostit amb sorbet de cervesa de baixa fermentació

De ben segur que no us havia passat pel cap preparar aquesta fruita rostida, però el cert és que aquesta tècnica potencia encara més la seva dolçor! Porteu el codony a un altre nivell amb aquesta recepta de Pep Nogué: codony rostit amb sorbet de cervesa de baixa fermentació.

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 mar

Busquem l''Homo alimentarius'

Els dissabtes i diumenges, a les 13 h, Món Sant Benet estrena una activitat nova per trobar l’'Homo...

23 mar

Jornada d'observació del Plor de la Vinya

A mitjan març, la vida torna al Penedès i es pot observar un fenomen curt però interessant a les...

23 mar

Visita als Jardins de la Serreta i taller de planter

Els jardins de la Serreta són una finca al bell mig de Collserola on es treballa el conreu d’hortalisses...

24 mar

Fira del Cítric de Xerta

Des de 2009 les poblacions de la comarca del Baix Ebre, un territori amb llarga tradició de cultiu d’arbres...

Portada CUINA 225

COM A CASA! POSEM COPENHAGUEN A TAULA

  • Celebrem els 18 anys del CUINA!
  • Una arrosseria bistronòmica (i més)

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto