Troba la teva recepta

7 postres amb fruites d'estiu

L'estiu ens porta les fruites més dolces i refrescants, així que aprofiteu-les del tot amb aquestes receptes!

CUINA.CAT

08/08/2019

Meló, síndria, préssec, cireres, albercocs, fruits del bosc... hi ha un munt de fruites durant els mesos d'estiu que, a més, són molt versàtils a la cuina! Ja no teniu excusa per no menjar fruita, que en aquesta època té uns preus assequibles al mercat. Proveu de fer-les servir en postres, que sempre queda bé acabar els àpats amb un punt de dolçor!

01 Maduixes macerades amb cremós de mascarpone

Maduixes macerades amb cremós de mascarpone

Maduixes macerades amb cremós de mascarpone

La combinació de maduixes i mascarpone és, simplement, sensacional. Per això la trobem a tot tipus de receptes, com aquesta. No obstant això, aquí volem destacar el procés que passen les fruites fins que arriben al plat, ja que s'han de macerar durant 2 h amb sucre i vinagre de xerès. Això no només potencia la seva dolçor, ja de per si forta, sinó que també li dóna nous matisos.

Llegiu la recepta completa

02 Saltat d'albercocs amb pebre i cruixent de cafè

Saltat d'albercocs amb pebre i cruixent de cafè

Saltat d'albercocs amb pebre i cruixent de cafè

Els albercocs tenen un sabor molt suau, de manera que a vegades es poden potenciar amb altres ingredients. Això és el que fem aquí, saltem la fruita amb una barreja de caramel i pebre negre, cosa que aporta uns sabors molt interessants al conjunt final. Per altra banda, també us indiquem com preparar un cruixent de cafè al qual podem donar la forma desitjada.

Llegiu la recepta completa

03 Milfulls de pasta brick amb móres i nabius

Milfulls de pasta brick amb móres i nabius

Milfulls de pasta brick amb móres i nabius

Un dels elements que ens porta l'estiu que, a més de ser perfecte per fer milers de postres, també ens aporta benficis a l'organisme, són els fruits del bosc. Aquest milfulls és un plat que aprofita alguns aquests elements de manera elegant, amb una petita torre en la qual s'alternen la nata muntada, la pasta brick, les móres i els nabius.

Llegiu la recepta completa

04 Flam de safrà amb cireres saltades

Flam de safrà amb cireres saltades Gemma Clofent

Flam de safrà amb cireres saltades

Petites perles de dolçor, les cireres protagonitzen un bon nombre de receptes de postres! En aquesta recepta acompanyem el flam amb les cireres saltades, ja que aquesta passada per la paella afegeix un nou matís a la fruita. S'incorporen al final, de manera que serveixen com a guarniment del plat i, amb el sabor del safrà, creen una sensació nova i cremosa al paladar.

Llegiu la recepta completa

05 Copeta de recuit

Copeta de recuit

Copeta de recuit, préssec i alfàbrega

En aquesta ocasió, barrejem diversos elements per tal d'elaborar una mel de préssec, cosa que s'aconsegueix coent la fruita amb mel, aigua i licor. D'aquesta manera, es potencia la dolçor del préssec i s'afegeixen altres sabors que es deixen notar a la boca. També es pot acompanyar la copa amb una galeta cruixent, que aportarà una textura diferent al conjunt sencer.

Llegiu la recepta completa

06 Camionets de síndria amb gelat de vainilla

Camionets de síndria amb gelat de vainilla Becky Lawton

Camionets de síndria amb gelat de vainilla

Us presentem una manera original i divertida per tal que els més petits de la casa s'enamorin de la síndria. El muntatge de la fruita és molt senzill, ja que només s'ha de tallar i disposar perquè de que formin petits camions; el repte es troba en l'elaboració del gelat de vainilla. Com que els nens estan gaudint de les vacances, aprofiteu junts el temps lliure per preparar aquesta recepta!

Llegiu la recepta completa

07 Granissat de meló i menta

Granissat de meló i menta Gemma Clofent

Granissat de meló i menta

Busqueu refrescar-vos un dia de calor extrema? Doncs heu trobat la recepta ideal. El meló és una fruita molt hidratant, ja que té uns nivells molt elevats d'aigua. Per altra banda, el sabor característic de la menta sempre aporta una frescor addicional, que ens queda a la boca una bona estona. Gaudiu de la piscina i els raigs de sol menjant aquest granissat!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

21 nov

Cava Sound 2019

Arriba el Cava Sound, el festival que reuneix cava i música en directe en un ambient únic. El 21 de novembre,...

22 nov

Tallers de tardor del cicle gastronòmic (R)EVOLUCIÓ A LA CUINA

Aquesta tardor, el Mercat de la Plaça de Cuba us convida a fer la revolució a la cuina. Amb quatre activitats...

23 nov

Tallers Món Sant Benet 2019

Cada cap de setmana, del dissabte 19 d'octubre al 29 de gener, el monestir de Sant Benet i la Fundació Alícia...

23 nov

VI Jornada Gastronòmica del Calçot de Valls

Amb l’objectiu de reivindicar l’autèntica calçotada i la cuina del calçot, l’Ajuntament...

Portada Cuina 233

VIETNAM. L'ÚLTIM SECRET DEL REBOST ASIÀTIC

  • Panellets d'autor
  • Rosa Vallespí

UN ANY DE CUINA PER 19,90€ I DE REGAL LA REVISTA APART

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto