Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

7 receptes amb meló i síndria per refrescar-vos

Propostes amb les fruites estrella de l'estiu

CUINA.CAT

20/07/2021

Hi ha debats que s'acaben només començar, i el de triar les fruites més populars de l'estiu n'és un bon exemple. No hi ha dubte que el meló i la síndria són les fruites estrella d'aquests mesos i us oferim una tria de propostes dolces i salades perquè no us canseu de menjar-ne!

01 Gelats de pal de meló i gerds

Gelats de pal de meló i gerds

Gelats de pal de meló i gerds

Amb només tres ingredients (meló, gerds i suc de llimona) podeu preparar uns gelats de pal que es convertiran en les postres més refrescants i preferides de qualsevol persona que els tasti!

02 Aperitius de meló

Aperitius de meló Anna Garcia Frigola

Aperitius de meló

El meló amb pernil no us el descobrirem ara, però Francesc Murgadas ens fa una proposta que ens ha encantat: i si el presentem en una broqueta, amb raïm i uns crostons fets amb farina d'avellana i avellanes? Us animem a tastar-ho, perquè a nosaltres ens fa venir salivera només de pensar-hi!

03 Sopa freda de síndria i meló amb iogurt

Sopa freda de síndria i meló amb iogurt

Sopa freda de síndria

Us presentem un gaspatxo... dolç. En diem 'gaspatxo' perquè és la sopa freda que ens ve a tots al cap, però vaja, que el que té aquesta sopa freda, a més de meló i síndria, és una mica de iogurt, sucre i una altra fruita estiuenca que ens encanta: la pruna.

04 Gaspatxo groc

Gaspatxo groc

Gaspatxo groc

Algunes barreges de fruites, a més de refrescants, són boníssimes. Aquest 'gaspatxo groc' l'hem fet amb pinya, meló, rom i alguna sorpresa més que us convidem a descobrir donant un cop d'ull a la recepta. El resultat? Impressionant!

05 Síndria amb granissat de porto

Síndria amb granissat de porto

Síndria amb granissat de porto

Al CUINA tenim la sort de comptar amb cuineres com la Gemma Clofent, que ens proposa postres sorprenents. Aquesta síndria amb granissat de porto n'és un bon exemple i ens sembla una idea boníssima de menjar síndria amb el toc dolç extra que li dóna el vi de porto.

06 Síndria a la planxa amb xocolata

Síndria a la planxa amb xocolata

Síndria a la planxa amb xocolata

Potser no se us havia acudit mai de passar un tall de síndria per la planxa, però aquesta recepta és la prova que fer-ho dóna resultats espectaculars. És ideal si teniu una síndria d'aquelles poc gustoses i no sabeu què fer-ne: quan es cou, es caramel·litza i queda més dolça!

07 Melmelada de síndria

Melmelada de síndria Becky Lawton

Melmelada de síndria

Fa dies que una síndria us saluda cada vegada que obriu la nevera i no sabeu què fer-ne? Doncs és l'hora d'aplicar cuina d'aprofitament en tota regla i fer-ne una melmelada com aquesta, que també porta altres fruites com maduixes, cireres i un toc de menta deliciós.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada 251

AQUEST ESTIU, MENJA'T EL COCO!

  • Tot el que us cal per ser 'foodies' de debò
  • Kenya Nakamura i Anna Perayre

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto