Troba la teva recepta

7 truites diferents

Podem fer truites de qualsevol ingredient, i nosaltres us deixem algunes de les millors receptes que hi ha!

CUINA.CAT

09/09/2019
01 Truita de formatge de cabra i julivert

Truita de formatge de cabra i julivert Becky Lawton

Truita de formatge de cabra i julivert

A vegades el món culinari ens demana fer coses noves, innovadores i difícils. Però hi ha moments en els quals ens ve de gust quelcom senzill, per això comencem amb una recepta d'allò més simple però que ens pot salvar en més d'una ocasió. Només cal barrejar els ous batuts amb una mica de formatge de cabra i julivert per tal d'obtenir un àpat bo i ràpid. Si no us voleu complicar massa a la cuina, aquesta és la vostra recepta!

Llegiu la recepta completa

02 Truita de pa amb tomàquet

Truita de pa amb tomàquet

Truita de pa amb tomàquet

Potser heu menjat pa amb tomàquet de moltes maneres: en un pa de pagès, en una torradeta simple, amb tomàquet de penjar, o amb el que teníeu a la nevera... Però de ben segur que mai havíeu imaginat que es podia fer una truita d'aquest mateix àpat tan antic i nostrat! Es comença sucant el pa amb tomàquet, com es evident, i es barreja tot amb ous batuts. El resultat? Deliciós.

Llegiu la recepta completa

03 Truita de pernil i marisc

Truita de pernil i marisc

Truita de pernil i marisc

La combinació de gambes amb pernil mai falla, de manera que tampoc ens sorprèn que quedi tan bé en una truita. Com passa amb moltes receptes d'aquesta quallada d'ou, la seva elaboració és molt senzilla i només s'ha de barrejar ous amb la resta d'ingredients. Tot i així, si es troba en aquest rànquing és perquè el seu sabor ens ha captivat irremeiablement.

Llegiu la recepta completa

04 Truita de múrgoles

Truita de múrgoles Food Photos / Cristina Rivarola

Truita de múrgoles

No podia faltar una truita amb el bolet del temps! En aquest cas la fem amb múrgoles, un dels ingredients més característics de la tardor, però també preparem, a banda, uns rovellons com a acompanyament. D'aquesta manera, aconseguim una truita d'estació que aprofita els elements més bons de l'època. Tota una delícia tardorenca.

Llegiu la recepta completa

05 Truita enrotllada amb espinacs i salmó

Truita enrotllada amb espinacs i salmó Ada Parellada

Rotllet de truita amb espinacs tendres i salmó

No cal que totes les truites que prepareu siguin rodones! És la forma més simple, sí, però també la més comuna, així que us proposem innovar una mica en la presentació d'aquest àpat i us portem una truita enrotllada. D'aquesta manera, no només aconseguireu un plat molt bo, sinó que també serà divertit i diferent!

Llegiu la recepta completa

06 Truita de carxofes amb alls tendres i cremós d'ou

Truita de carxofes amb alls tendres i cremós d'ou Becky Lawton

Truita de carxofes amb alls tendres i cremós d'ou

En aquesta ocasió preparem la truita per una banda i les carxofes i alls tendres per l'altra, ja que canviem el format tradicional del plat i utilitzem aquesta quallada d'ou com si fos un caneló. D'aquesta manera, aconseguim una combinació de truita i carxofes sense barrejar-los directament. A més a més, en aquesta recepta també farem un cremós d'ou que banyarà el plat de forma sublim.

Llegiu la recepta completa

07 Truita amb forma de cor

Truita amb forma de cor Becky Lawton

Truita amb forma de cor

Tornem a jugar amb les formes! No obstant això, en aquesta recepta també us indiquem els passos per preparar una truita d'espinacs, una de pernil i una de remolatxa. La seva característica, però, és la seva forma de cor, que s'aconsegueix amb un motlle. Tot i així, si teniu motlles de diferents siluetes, podeu utilitzar-les per fer les truites amb qualsevol altra forma.

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

21 nov

Cava Sound 2019

Arriba el Cava Sound, el festival que reuneix cava i música en directe en un ambient únic. El 21 de novembre,...

22 nov

Tallers de tardor del cicle gastronòmic (R)EVOLUCIÓ A LA CUINA

Aquesta tardor, el Mercat de la Plaça de Cuba us convida a fer la revolució a la cuina. Amb quatre activitats...

23 nov

Subhasta solidària del Trepat

L’Associació Festa del Trepat i la Plataforma Riuada Solidària han organitzat una subhasta d'art...

23 nov

Tallers Món Sant Benet 2019

Cada cap de setmana, del dissabte 19 d'octubre al 29 de gener, el monestir de Sant Benet i la Fundació Alícia...

Portada Cuina 233

VIETNAM. L'ÚLTIM SECRET DEL REBOST ASIÀTIC

  • Panellets d'autor
  • Rosa Vallespí

UN ANY DE CUINA PER 19,90€ I DE REGAL LA REVISTA APART

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto