Troba la teva recepta

8 postres amb mandarina

Petita, dolça i molt gustosa. És una fruita deliciosa que va molt bé per enfortir el sistema immunitari en aquests dies de fred. En les següents receptes, introduïm la mandarina en unes propostes molt llamineres

CUINA.CAT

27/11/2018
01 Mandarina ensucrada

Mandarina ensucrada Gemma Clofent

Mandarina ensucrada

La recepta és de la secció de postres d’en Jordi Roca, que en aquesta ocasió ens proposa un Joc de Cítrics aprofitant que ara és la temporada d’aquestes fruites tan saludables. És fàcil de fer, amb ingredients senzills i un resultat espectacular. Es podria resumir el gust i la textura d’aquests grills de mandarina dient que són com una llaminadura fresca!

Llegiu la recepta completa

02 Pastís de mousse mandarina

Pastís de mousse mandarina Gemma Clofent

Pastís de mousse de mandarina

Aquest pastís de mousse de mandarina és un dolç suau, molt refrescant i de textura lleugera, ideal com a postres d’un gran dinar. Aquesta mena de pastissos són els que tenen més èxit a casa! Per fer la mousse, Gemma Clofent utilitza xantana, un invent de la cuina molecular que és molt fàcil de comprar per disposar a casa.

Llegiu la recepta completa

03 Piruleta de magrana i mandarina

Piruleta de magrana i mandarina

Piruleta de magrana i mandarina

Les piruletes no són cosa d'infants només, i amb aquesta recepta de la Fina Puigdevall ho descobrireu fàcilment. Estan fetes amb només tres igredients, més fàcil impossible! Simplement haureu mesclar el suc de mandarina amb la gelatina i decorar uns grans de magrana. Animeu-vos a fer-les a casa per un dinar especial amb família o amics!

Llegiu la recepta completa

04 Bombons de mandarina i xocolata

Bombons de mandarina i xocolata

Bombons de mandarina i xocolata

La recepta original és la clàssica de taronja i xocolata, les conegudes 'orangetes'. Però com que les orangetes ja són ben conegudes, us ensenyem com fer una variació un xic arriscada que queda molt bé. El resultat és extraordinari: uns bombons aromàtics finíssims, amb menys quantitat de pell però amb més aroma que els originals.

Llegiu la recepta completa

05 Crème brûlée de moniato i mandarina / Gemma Clofent

Crème brûlée de moniato i mandarina / Gemma Clofent Gemma Clofent

Crème brûlée de moniato i mandarina

Aquesta crème brûlée és una versió adaptada d’una recepta del programa 'Cuines' de TV3 que es feia amb carbassa. En la proposta que us proposem, s'utilitza moniato en combinació amb la mandarina pelada a sang, tot un encert. D'aquesta manera la crema, més lleugera, hi aporta un contrast cítric molt refrescant. Us la recomanem de veritat, el resultat us sorprendrà!

Llegiu la recepta completa

06 Pa de pessic de mandarina amb gelat de cacauet

Pa de pessic de mandarina amb gelat de cacauet

Pa de pessic de mandarina amb gelat de cacauet, cafè i llima

Jordi Vilà us ensenya en aquesta recepta a fer unes postres molt completes: pa de pessic de mandarina amb gelat de cacauet, cafè i llima. La fotografia del plat parla per si sola, ja que es poden aperciar totes les textures que conté. Si no sabeu què fer aquest cap de setmana, prepareu aquestes postres i sorpreneu els vostres convidats!

Llegiu la recepta completa

07 Copa de mandarina, formatge i lemon curd

Copa de mandarina, formatge i lemon curd

Copa de mandarina, formatge i lemon curd

La Gemma Clofent us proposa una copa refrescant amb dues textures de crema i de mousse a base de cítrics. Tant la crema de mandarines com la mousse de lemon curd són dues receptes que queden molt bé per si soles, però combinades encara tenen més èxit. Ja us podem assegurar que encara que els comensals hagin quedat tips amb el primer i el segon plat, escuraran aquesta copa fins a l’última cullerada!

Llegiu la recepta completa

08 Macarons de mandarina i de mel i espígol

Macarons de mandarina i de mel i espígol Becky Lawton

'Macarons' de mandarina i de mel i espígol

Els 'macarons' són uns dolços típics de França que es caracteritzen per la seva delicadesa. Es necessita temps i paciència per fer-los, ja que, si no, la probabilitat que no surtin bé és força elevada. En aquesta recepta, us ensenyem pas a pas com fer-ne uns amb gust de mandarina, mel i espígol.

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jul

Aplec del Romesco

Cada tercer dissabte de juliol, la plaça Major d'aquest municipi de la Conca de Barberà s'omple de gom...

20 jul

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

20 jul

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

20 jul

Biofira L'Ecològica de Solsona 2019

Coincidint amb la Setmana del Medi Ambient, que a Solsona se celebra del 15 al 21 de juliol, la ciutat acull una...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto