Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

8 postres amb mandarina

Petita, dolça i molt gustosa. És una fruita deliciosa que va molt bé per enfortir el sistema immunitari en aquests dies de fred. En les següents receptes, introduïm la mandarina en unes propostes molt llamineres

CUINA.CAT

27/11/2018
01 Mandarina ensucrada

Mandarina ensucrada Gemma Clofent

Mandarina ensucrada

La recepta és de la secció de postres d’en Jordi Roca, que en aquesta ocasió ens proposa un Joc de Cítrics aprofitant que ara és la temporada d’aquestes fruites tan saludables. És fàcil de fer, amb ingredients senzills i un resultat espectacular. Es podria resumir el gust i la textura d’aquests grills de mandarina dient que són com una llaminadura fresca!

Llegiu la recepta completa

02 Pastís de mousse mandarina

Pastís de mousse mandarina Gemma Clofent

Pastís de mousse de mandarina

Aquest pastís de mousse de mandarina és un dolç suau, molt refrescant i de textura lleugera, ideal com a postres d’un gran dinar. Aquesta mena de pastissos són els que tenen més èxit a casa! Per fer la mousse, Gemma Clofent utilitza xantana, un invent de la cuina molecular que és molt fàcil de comprar per disposar a casa.

Llegiu la recepta completa

03 Piruleta de magrana i mandarina

Piruleta de magrana i mandarina

Piruleta de magrana i mandarina

Les piruletes no són cosa d'infants només, i amb aquesta recepta de la Fina Puigdevall ho descobrireu fàcilment. Estan fetes amb només tres igredients, més fàcil impossible! Simplement haureu mesclar el suc de mandarina amb la gelatina i decorar uns grans de magrana. Animeu-vos a fer-les a casa per un dinar especial amb família o amics!

Llegiu la recepta completa

04 Bombons de mandarina i xocolata

Bombons de mandarina i xocolata

Bombons de mandarina i xocolata

La recepta original és la clàssica de taronja i xocolata, les conegudes 'orangetes'. Però com que les orangetes ja són ben conegudes, us ensenyem com fer una variació un xic arriscada que queda molt bé. El resultat és extraordinari: uns bombons aromàtics finíssims, amb menys quantitat de pell però amb més aroma que els originals.

Llegiu la recepta completa

05 'Crème brûlée' de moniato i mandarina / Gemma Clofent

'Crème brûlée' de moniato i mandarina / Gemma Clofent Gemma Clofent

Crème brûlée de moniato i mandarina

Aquesta crème brûlée és una versió adaptada d’una recepta del programa 'Cuines' de TV3 que es feia amb carbassa. En la proposta que us proposem, s'utilitza moniato en combinació amb la mandarina pelada a sang, tot un encert. D'aquesta manera la crema, més lleugera, hi aporta un contrast cítric molt refrescant. Us la recomanem de veritat, el resultat us sorprendrà!

Llegiu la recepta completa

06 Pa de pessic de mandarina amb gelat de cacauet

Pa de pessic de mandarina amb gelat de cacauet

Pa de pessic de mandarina amb gelat de cacauet, cafè i llima

Jordi Vilà us ensenya en aquesta recepta a fer unes postres molt completes: pa de pessic de mandarina amb gelat de cacauet, cafè i llima. La fotografia del plat parla per si sola, ja que es poden aperciar totes les textures que conté. Si no sabeu què fer aquest cap de setmana, prepareu aquestes postres i sorpreneu els vostres convidats!

Llegiu la recepta completa

07 Copa de mandarina, formatge i lemon curd

Copa de mandarina, formatge i lemon curd

Copa de mandarina, formatge i lemon curd

La Gemma Clofent us proposa una copa refrescant amb dues textures de crema i de mousse a base de cítrics. Tant la crema de mandarines com la mousse de lemon curd són dues receptes que queden molt bé per si soles, però combinades encara tenen més èxit. Ja us podem assegurar que encara que els comensals hagin quedat tips amb el primer i el segon plat, escuraran aquesta copa fins a l’última cullerada!

Llegiu la recepta completa

08 Macarons de mandarina i de mel i espígol

Macarons de mandarina i de mel i espígol Becky Lawton

'Macarons' de mandarina i de mel i espígol

Els 'macarons' són uns dolços típics de França que es caracteritzen per la seva delicadesa. Es necessita temps i paciència per fer-los, ja que, si no, la probabilitat que no surtin bé és força elevada. En aquesta recepta, us ensenyem pas a pas com fer-ne uns amb gust de mandarina, mel i espígol.

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: