Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

8 receptes amb bròquil

Un grapat de receptes amb aquesta verdura plena de vitamina C

CUINA.CAT

18/02/2021

Com el porc, s'aprofiten totes les parts d'aquesta verdura. Conté vitamina C, aigua, fibra, i molt poques calories. Què esteu esperant per cuinar-lo?

01 Moniato rostit amb bròquil

Moniato rostit amb bròquil

Moniato rostit amb bròquil

El moniato rostit amb bròquil que us ensenyem és una recepta idea per als sopars en què no teniu gana de menjar molt, però esteu segurs que voleu consumir quelcom sa. És més, ara mateix podreu trobar moniato i bròquil en el seu estat òptim, ja que són productes de temporada de tardor i hivern.

Llegiu la recepta completa

02 Cuscús de calamars i bròquil

Cuscús de calamars i bròquil Becky Lawton

Cuscús de calamars i bròquil

El cuscús que us proposem és una versió que inclou bròquil, calamars, mongeta tendra i pastanaga. Si us ve de gust, li podeu afegir més ingredients, ja que una de les virtuts del cuscús és que accepta tot allò que vosaltres vulgueu. No és una recepta tancada, així que deixeu jugar la vostra imaginació!

Llegiu la recepta completa

03 Macarrons amb bròquil i pernil

Macarrons amb bròquil i pernil Ada Parellada

Macarrons amb bròquil i pernil

És cert que moltes vegades és complicat fer menjar bròquil als infants, ja que el seu gust no és especialment suau. Per aconseguir que en mengin, funciona bastant afegir-lo en trossos petits amb altres productes sans que els pugui agradar més, com pastanaga, pernil o formatge. Si voleu provar-ho per primer cop, animeu-vos amb aquests macarrons!

Llegiu la recepta completa

04 'Burger' vegana i bròquil

'Burger' vegana i bròquil Becky Lawton

'Burger' vegana i bròquil

Les hamburgueses veganes estan de moda. N'hi ha de llenties, remolatxa, cigrons, etc. Des de la revista Cuina us animem a cuinar aquesta 'burguer' vegana feta de mongeta blanca i diferents espècies i herbes. Com incorpora el bròquil? Doncs ho fa en forma de topping. Sempre hi podeu afegir més ingredients com per exemple, ceba caramel·litzada.

Llegiu la recepta completa

05 Gambes amb bròquil i mel

Gambes amb bròquil i mel

Gambes amb bròquil amb mel

Aquestes gambes amb bròquil amb mel recorden bastant als plats asiàtics en què es combina molt fàcilment diferents sabors i textures. Dolç, salat, untuós, sec... La cuina no té barreres i aquesta recepta ho ensenya de manera senzilla i sense fer gastronomia d'avantguarda. Prepareu a casa aquest plat, que a part d'estar bo, és molt saludable!

Llegiu la recepta completa

06 Crema de bròquil

Crema de bròquil

Crema de bròquil, salicòrnia i calamarsons

La salicòrnia és una espècie d'espàrrec marí que combina molt bé amb els sabors del bròquil. Per això us proposem que cuineu aquesta crema per dinar o sopar. A part de verdures conté calamarsons saltats i oli de tinta de calamar. No us tireu enrere pel verd de la crema i deixeu-vos sorprendre per aquesta recepta!

Llegiu la recepta completa

07 Orada amb verduretes i puré de bròquil

Orada amb verduretes i puré de bròquil

Orada amb verduretes i puré de bròquil

Aquesta orada amb verduretes i puré de bròquil es compon de tres elaboracions molt fàcils de fer: un puré de bròquil amb refregit d'alls, verduretes saltades a la paella i orada rostida. A més, la combinació d'aquests productes és ben saludable. Ara ja no tindreu més excuses per menjar plats sans i bons!

Llegiu la recepta completa

08 Trinxat de bròquil amb llardons d'ànec

Trinxat de bròquil amb llardons d'ànec

Trinxat de bròquil amb llardons d'ànec

El trinxat és un plat tradicional de la cuina de muntanya — en concret de la zona pirenaica— que consisteix a barrejar patata i col bullides i triturades. Normalment, s'hi afegeix cansalada o algun tipus de botifarra, però en la recepta que us presentem haureu de posar-hi llardons d'ànec cruixents.

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

13 mar

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada Cuina 247

CIGRONS! ENERGIA VEGETAL

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Jan Fargas

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 49,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto