CUINA.CAT
17/02/2023Arribar a la consistència de merenga sembla difícil, però seguint aquestes receptes pas a pas veureu que no ho és tant. Això sí, si no teniu una batedora elèctrica, aneu escalfant les mans perquè no podreu deixar de batre ni un moment!
Lemon pie Gemma Clofent
La cremositat de la crema de llimona amb el cruixent del merenga el converteixen en unes postres ideals durant els mesos d'octubre a juny, quan el llimoner treu els seus fruits.
Pavlova de fruites vermelles
La merenga casa molt bé amb les fruites vermelles, en aquest cas una pavlova servida en racions individuals. Així us assegureu que ningú us treu el vostre tall!
Merenga amb fruits
Braç de gitano de merenga amb l'interior de nata, nous i dàtils és el que proposa Roberto Pérez. A l'hora de decorar-lo no us talleu: neules, maduixa, xocolata... tot hi cap!
Merenga suflé de cigaló de whisky
Aquesta merenga té una consistència més tova. El gust és de cafè i whisky, i la sopresa més gran és que la podeu preparar al microones!
Pavlova de pera i cardamom verd
Si preferiu que la merenga estigui farcida, aquesta és una bona opció perquè gaudiu; pera, mantega i cardamom verd faran la màgia.
Cassoleta de lemon pie Gemma Clofent
Aquesta és la versió del pastís de lemon pie en petites racions. Els ingredients són els mateixos, només canvien les quantitats. Si voleu menjar dolç amb control, us recomanem que poseu la massa en cassoletes.
Minicruixents de merenga Gemma Clofent
Si sou amants dels macarons francesos, però considereu que són massa difícils de fer, podeu provar de fer aquesta recepta més senzilla on la galeta es fa amb merenga. El farcit queda obert a la improvisació. Us hi animeu?
Pastís de merenga i fruita de la passió Gemma Clofent
Aquest pastís té un toc molt subtil de fruites de la passió, ja que es canvia la llet pel suc de fruites de la passió per elaborar la crema i la resta de passos es mantenen intactes als d'un pastís només de merenga, per això a simple vista no es detecta, només quan el tasteu descobrireu el gust suau i exòtic.
Merenga de roses i maduixes Becky Lawton
Merenga de crema de llimona, maduixes amb pebre i una merenga amb les clares d'ou, albúmina en pols i aigua de roses. Us quedaran unes postres refrescants i molt gustoses!
Illa flotant Ada Parellada
Els nens i les nenes també poden preparar la merenga sobre una crema anglesa i sorprendre els adults més cuinetes!
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: