Troba la teva recepta

9 postres amb merenga

Clara d'ou, sucre blanc i almívar combinats fan excel·lents pastissos

CUINA.CAT

19/11/2019

Arribar a la consistència de merenga sembla difícil, però seguint aquestes receptes pas a pas veureu que no ho és tant. Això sí, si no teniu una batedora elèctrica, aneu escalfant les mans perquè no podreu deixar de batre!

01 Lemon pie

Lemon pie Gemma Clofent

Lemon pie

La cremositat de la crema de llimona amb el cruixent del merenga el converteixen en unes postres ideals durant els mesos d'octubre a juny, quan el llimoner treu els seus fruits. 

Llegiu la recepta completa

02 Pavlova de fruites vermelles

Pavlova de fruites vermelles

Pavlova de fruites vermelles

La merenga casa molt bé amb les fruites vermelles, en aquest cas una pavlova servida en racions individuals. Així us assegureu que ningú us treu el vostre tall!

Llegiu la recepta completa

03 Merenga amb fruits

Merenga amb fruits

Merenga amb fruits

Braç de gitano de merenga amb l'interior de nata, nous i dàtils és el que proposa Roberto Pérez. A l'hora de decorar-lo no us talleu: neules, maduixa, xocolata... tot hi cap!

Llegiu la recepta completa

04 Merenga suflé de cigaló de whisky

Merenga suflé de cigaló de whisky

Merenga suflé de cigaló de whisky

Aquesta merenga té una consistència més tova. El gust és de cafè i whisky, i la sopresa més gran és que la podeu preparar al microones!

Llegiu la recepta completa

05 Pavlova de pera i cardamom verd

Pavlova de pera i cardamom verd

Pavlova de pera i cardamom verd

Si preferiu que la merenga estigui farcida, aquesta és una bona opció perquè gaudiu; pera, mantega i cardamom verd faran la màgia. 

Llegiu la recepta completa

06 Cassoleta de lemon pie

Cassoleta de lemon pie Gemma Clofent

Cassoletes de lemon pie

Aquesta és la versió del pastís de lemon pie en petites racions. Els ingredients són els mateixos, només canvien les quantitats. Si voleu menjar dolç amb control, us recomanem que poseu la massa en cassoletes.

Llegiu la recepta completa

07 Minicruixents de merenga

Minicruixents de merenga Gemma Clofent

Minicruixents de merenga

Si sou amants dels macarons francesos, però considereu que són massa difícils de fer, podeu provar de fer aquesta recepta més senzilla on la galeta es fa amb merenga. El farcit queda obert a la improvisació. Us hi animeu?

Llegiu la recepta completa

08 Pastís de merenga i fruita de la passió

Pastís de merenga i fruita de la passió Gemma Clofent

Pastís de merenga i fruita de la passió

Aquest pastís té un toc molt subtil de fruites de la passió, ja que es canvia la llet pel suc de fruites de la passió per elaborar la crema i la resta de passos es mantenen intactes als d'un pastís només de merenga, per això a simple vista no es detecta, només quan el tasteu descobrireu el gust suau i exòtic.

Llegiu la recepta completa

09 Illa flotant

Illa flotant Ada Parellada

Illa flotant

Els nens i les nenes també poden preparar la merenga sobre una crema anglesa i sorprendre els adults més cuinetes!

Llegiu la recepta completa

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

18 nov - 08 des

XV Jornades gastronòmiques del 'Txuletón'

A partir del 18 de novembre el grup Sagradi Cocineros Vascos ofereix tres setmanes de jornades del 'txuletón',...

21 nov - 08 des

II Quinto Tapa Corbera

Del 21 de novembre al 8 de desembre, les barres dels bars i restaurants de Corbera de Llobregat s’ompliran...

08 des

Tallers Món Sant Benet 2019

Cada cap de setmana, del dissabte 19 d'octubre al 29 de gener, el monestir de Sant Benet i la Fundació Alícia...

22 nov - 08 des

VII Jornades Gastronòmiques del Romesco

Del 22 de novembre al 8 de desembre, Cambrils celebra una nova edició de les Jornades Gastronòmiques...

Portada 234 Neta

SNACKS DE NADAL PER COMENÇAR BÉ EL GRAN DINAR DE L'ANY

  • Més enllà de Sant Esteve
  • Quan no canviar és l'opció transgressora

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto