Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la crema: renteu les llimones, eixugueu-les i ratlleu-ne la pela groga.
  2. Espremeu el suc de les llimones i reserveu-lo.
  3. En un pot adient per a la cocció (sense encendre el foc), barregeu els ous, el sucre i la Maizena, fins a obtenir una massa fina. Afegiu-hi la pela ratllada, el suc de llimona i l'aigua calenta, i coeu-ho a foc mitjà fins que arrenqui el bull.
  4. Coleu la crema i repartiu-la en copes de postres protegides amb film de cuina. Refrigereu-les.
  5. Per a les maduixes: renteu-les amb el capoll, eixugueu-les, retireu-ne els capolls i talleu-les a quarts. Salteu-les un segons a la paella amb la mantega, el sucre i el pebre, i reserveu-les.
  6. Per a la merenga: tritureu tots els ingredients, coleu-ho i poseu-ho en un sifó amb una càrrega de gas. Refrigereu-ho 1 h.
  7. A les copes amb la crema, repartiu-hi les maduixes saltades i pebrades, i per sobre cobriu la copa amb la merenga del sifó.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

28 nov

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto