Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la crema: renteu les llimones, eixugueu-les i ratlleu-ne la pela groga.
  2. Espremeu el suc de les llimones i reserveu-lo.
  3. En un pot adient per a la cocció (sense encendre el foc), barregeu els ous, el sucre i la Maizena, fins a obtenir una massa fina. Afegiu-hi la pela ratllada, el suc de llimona i l'aigua calenta, i coeu-ho a foc mitjà fins que arrenqui el bull.
  4. Coleu la crema i repartiu-la en copes de postres protegides amb film de cuina. Refrigereu-les.
  5. Per a les maduixes: renteu-les amb el capoll, eixugueu-les, retireu-ne els capolls i talleu-les a quarts. Salteu-les un segons a la paella amb la mantega, el sucre i el pebre, i reserveu-les.
  6. Per a la merenga: tritureu tots els ingredients, coleu-ho i poseu-ho en un sifó amb una càrrega de gas. Refrigereu-ho 1 h.
  7. A les copes amb la crema, repartiu-hi les maduixes saltades i pebrades, i per sobre cobriu la copa amb la merenga del sifó.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: