Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Separeu les clares dels rovells i deixeu-les fora de la nevera perquè perdin temperatura. Com que aquest pas és una mica complicat, millor que ho faci un adult.
  2. Per a la crema anglesa: si teniu el canonet de vainilla sencer, obriu-lo per la meitat, rasqueu-ne les llavors amb un ganivet i barregeu-ho amb la llet.
  3. Bateu els rovells amb el sucre fins que agafin un to blanquinós.
  4. Bulliu la nata i la llet perfumada de vainilla. Aboqueu la barreja al bol dels rovells, remeneu-ho bé i torneu-ho a posar a la cassola. Feu-ho coure a foc molt lent i sense deixar-ho de remenar, fins que agafi una consistència més densa, un parell de minuts.
  5. Coleu la barreja, tapeu-la amb film transparent, que toqui la superfície perquè no faci capa, i deixeu-la refredar.
  6. Munteu les clares batent-les molt fort (amb varetes manuals, si no teniu un robot específic). A mig batre, aboqueu-hi el sucre com si fos pluja.
  7. Folreu un motlle de microones amb film transparent. Poseu-hi les clares muntades i coeu-les 2 min al microones, a potència màxima.
  8. Talleu els maduixots a dauets amb un ganivet de taula.
  9. Serviu la crema anglesa en bols, decorada amb un tros de clara i uns maduixots.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jul

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

19 jul

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

20 jul

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

20 jul

Contalles del Delta

MónNatura Delta de l’Ebre proposa una activitat especial per als vespres d’aquest estiu, fins...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto