Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Les pizzes més originals

Un grapat de pizzes diferents per cuinar a casa

AÍDA PALLARÈS

05/05/2021

Cansats de la napolitana de tota la vida? Explotareu si torneu a menjar una quatre formatges o una margarida? Aquest és el vostre receptari. Sis receptes diferents, sis pizzes originals que fascinaran tota la família. 

01 Pizza de botifarra i albercocs

Pizza de botifarra i albercocs

Pizza de botifarra i albercocs

Comencem amb una recepta d'Ada Parellada. Una pizza d'albercocs i botifarra que agradarà, fins i tot, als més petits de casa. Per cert: atreviu-vos a posar-hi formatge blau. Queda fabulós!

02 Pizza de ricotta, mel, nous i codonyat

Pizza de ricotta, mel, nous i codonyat Gemma Clofent

Pizza de ricotta, mel, nous i codonyat

La pastissera Gemma Clofent ens proposa aquesta petita pizza dolça, de ricotta, mel, nous i codonyat. Unes postres diferents!

03 Pizza de xocolata

Pizza de xocolata

Pizza de xocolata

Ada Parellada ens proposa una delícia irresistible: una pizza de xocolata. Podeu provar de fer-la com ella proposa, enrotllant-la i convertint-la, gairebé, en petits 'croissants'; o optar per una pizza tradicional de crema de cacau. Us encantarà. 

04 Pizza enrotllada farcida de calçot, romesco, emmental i carxofa

Pizza enrotllada farcida de calçot, romesco, emmental i carxofa

Pizza enrotllada farcida de calçot, romesco, emmental i carxofa

Una pizza d'allò més catalana i, alhora, una manera diferent de menjar calçots. Probablement haureu d'esperar que torni a ser temporada, però val la pena. Quan la tasteu, ho entendreu. Bon profit!

05 Pizza d'espàrrecs verds silvestres i formatge de cabra

Pizza d'espàrrecs verds silvestres i formatge de cabra

Pizza d'espàrrecs verds silvestres i formatge de cabra

D'acord, no és una pizza tan diferent... Però tampoc no és la més habitual. Ho serà, això sí, quan la tasteu. Quina meravella! No us oblideu de posar-hi una mica de porradell ratllat i pela de llimona quan la traieu del forn. 

06 Cassoletes de ricotta i verdures

Cassoletes de ricotta i verdures Becky Lawton

Cassoletes de ricotta i verdures

Acabem el receptari amb una pizza en forma de cassoleta, ideal per canviar la típica nit de "pel·li i pizza". Proveu de fer-la amb la massa que us proposem. Trigareu una mica més a elaborar-la, però marca la diferència. Nyam! 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

Aquesta setmana

15 mai

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada 249

BOJOS PER LES TRUITES!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodie' de debò
  • Rafel Muria

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 49,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto