CUINA.CAT
20/10/2017Crema de carbassa i portobel·lo Miquel Àngel Roque
Pels dies que necessiteu entrar en calor, aquesta crema ho aconsegueix ràpidament. Apta per a vegetarians, és una opció genial per incorporar la carbassa a la nostra dieta i menjar-la a cullerades!
Fideus a la cassola amb carbassa
Us proposem els tradicionals fideus a la cassola amb un toc de carbassa sofregida que afageix un contrast dolç que no us deixarà indiferents! A més, també aporta color al plat per als qui acostumeu a menjar per la vista!
Saltat de carbassa i col verda
Aquest saltat de carbassa i col verda és ideal com a acompanyant o per guarnir altres plats. Combinar les dues verdures amb una peça de proteïna de carn o peix és una bona opció per sopar!
Risotto d'espàrrecs de marge i formatge d'ovella
Aquest risotto conserva el tradicional gratinat de la recepta italiana amb mantega i formatge però incorpora la carbassa i els espàrrecs com a novetat. T'animes a tastar-lo?
Pastís Tatín de carbassa i botifarra negra
Per als amants dels contrastos gustatius, aquest pastís combina la força de la botifarra negra amb la dolçor del caramel. A més, podeu fer la versió vegetariana i substituir la carn per nous! No teniu excuses!
Fesols de Santa Pau amb carbassa i arròs
Els fesols de Santa Pau, provinents de la Garrotxa, són l'èxit assegurat d'aquest consistent plat. Us recomanem que el prepareu com a plat únic perquè serà difícil conservar la gana per als segons!
Crep de carbassa, alvocat i germinats
Les creps són versàtils i se'n fan de tota mena. La carbassa hi havia de tenir el seu lloc i sembla que se sent comòde compartint massa amb l'alvocat, els dàtils, les pastanagues i els germinats. Tots ells enrotllats en una massa de crep fresca i deliciosa!
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: