Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

La temptació és a taula

Quatre plats irresistibles que no podreu deixar de menjar

25/06/2020

Tothom té preferència per unes o altres receptes, però hi ha plats que resulten irresistibles per a la majoria. Tant és si sou de dolç o salat, us volem temptar amb quatre propostes que no us deixaran indiferents i que voldreu repetir sense parar. 

01 Maduixes, nata i moscatell

Maduixes, nata i moscatell Gemma Clofent

Maduixes, nata i moscatell

Un clàssic. Les maduixes amb nata són una temptació per si mateixes, però en aquesta ocasió hem volgut reblar el clau passant la fruita pel foc i acompanyant-la d'una mica de moscatell amb forma de gelatina i una escuma de nata que és el colofó perfecte per a aquestes postres que us faran llepar la cullera amb delit.

02 Sopa de xocolata blanca amb bunyols

Sopa de xocolata blanca amb bunyols Gemma Clofent

Sopa de xocolata blanca amb bunyols de dues xocolates

El somni dels amants de la xocolata. Un plat de xocolata amb xocolata per satisfer el desig dels més llaminers. Els bunyols farcits de xocolata negra i xocolata amb llet suren temptadors en una sopa de xocolata blanca, nata i mel. El contrast del fred i el calent fa el plat, si és possible, encara més seductor. 

03 Ostres amb Guinness

Ostres amb Guinness

Ostres amb Guinness

El marisc és habitual dels plats més temptadors, però si, a més, sou amants de la cervesa negra, com la Guinness, aquest plat us atraurà sense remei. Les ostres, passades per la graella, combinen a la perfecció amb una salsa elaborada a base d'aquesta popular cervesa irlandesa. Si voleu acompanyar la recepta amb una pinta, recordeu que els experts recomanen servir la Guinness en dues fases i a una temperatura de 6 ºC per obtenir el gust perfecte. 

04 Patates rosses

Patates rosses

Patates rosses

Com diu l'anunci, no podreu menjar-ne només una. Les patates rosses, si estan fetes al punt, són irresistiblement temptadores. Ben daurades, suaus per dins i ben cruixents per fora, només us caldrà triar una bona salsa d'acompanyament i cedir a la temptació d'anar menjant una patata rere l'altra.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

15 ago

Històries de vi al Monestir

Sabíeu que el monestir de Sant Benet va ser un gran productor del vi? Durant segles els monjos elaboraren...

27 ago

Tast maridatge de formatges i vins de les Vinyes del Convent

Els dies 13 i 27 d’agost, el sommelier Javier Campo dirigirà un tast de formatges i vins...

29 ago

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto