Tothom té preferència per unes o altres receptes, però hi ha plats que resulten irresistibles per a la majoria. Tant és si sou de dolç o salat, us volem temptar amb quatre propostes que no us deixaran indiferents i que voldreu repetir sense parar.
Maduixes, nata i moscatell Gemma Clofent
Un clàssic. Les maduixes amb nata són una temptació per si mateixes, però en aquesta ocasió hem volgut reblar el clau passant la fruita pel foc i acompanyant-la d'una mica de moscatell amb forma de gelatina i una escuma de nata que és el colofó perfecte per a aquestes postres que us faran llepar la cullera amb delit.
Sopa de xocolata blanca amb bunyols Gemma Clofent
El somni dels amants de la xocolata. Un plat de xocolata amb xocolata per satisfer el desig dels més llaminers. Els bunyols farcits de xocolata negra i xocolata amb llet suren temptadors en una sopa de xocolata blanca, nata i mel. El contrast del fred i el calent fa el plat, si és possible, encara més seductor.
Ostres amb Guinness
El marisc és habitual dels plats més temptadors, però si, a més, sou amants de la cervesa negra, com la Guinness, aquest plat us atraurà sense remei. Les ostres, passades per la graella, combinen a la perfecció amb una salsa elaborada a base d'aquesta popular cervesa irlandesa. Si voleu acompanyar la recepta amb una pinta, recordeu que els experts recomanen servir la Guinness en dues fases i a una temperatura de 6 ºC per obtenir el gust perfecte.
Patates rosses
Com diu l'anunci, no podreu menjar-ne només una. Les patates rosses, si estan fetes al punt, són irresistiblement temptadores. Ben daurades, suaus per dins i ben cruixents per fora, només us caldrà triar una bona salsa d'acompanyament i cedir a la temptació d'anar menjant una patata rere l'altra.
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.