CUINA.CAT
10/12/2021Gaudiu de les diferents sopes que us faran un favor a l'hivern. Us n'hem fet una selecció, però hi ha tanta varietat que en podeu fer una diferent cada dia.
Sopa de castanyes
Les castanyes no es fan a la brasa, com tradicionalment. Es fan a l'olla escaldades, i s'hi afegeix patata i ceba en un caldo d'aviram. És hora que les castanyes formin part d'un plat més elaborat!
Sopa de farigola
La farigola deixarà una aroma molt agradable a la sopa, a part d'aportar-hi múltiples varietats de vitamina com la B1, que combat la inflamació estomacal, o la C, que enforteix les articulacions i els ossos; és digestiva, per tant, si la feu de primer ja estareu a punt per al segon plat.
Sopa de pèsols i pernil Becky Lawton
No es tracta d'una crema de pèsols freda, si no, no tindria gaire sentit de ser en un receptari d'hivern. Se serveix calenta i amb trossos de pernil -el gust d'aquest però, li ve donat per l'os amb el qual s'elabora el caldo.
Sopa de carbassa i llenties
La base d'aquesta sopa és Caldo Natural de "Puchero", fet a base de carns, verdures i llegums, que podeu comprar fet. Els ingredients sòlids, que us trobareu cada cop que hi claveu cullerada, són la carbassa, les llenties i la farigola.
Sopa de quinoa especiada
Es fa a partir de caldo de verdures ben condimentat amb comí, canyella en pols, gingebre i cúrcuma. Es decora, a més, amb sèsam, coco torrat i cibulet. Com a element de lligam, en lloc de fideus hi trobareu quinoa.
Sopa de moniato i espinacs
Aquesta sopa podeu triar si la voleu fer més consistent o aigualida, escollint entre si hi poseu brou vegetal o bé aigua i, si es vol, també pebrot. Això sí, els espinacs i el moniato no hi poden faltar!
Sopa de peix, lluç i carxofes
Si voleu una sopa de peix amb un toc de verd, aquesta és l'opció adequada. I amb aquest plat, potser ja en tindreu prou, ja que també porta pasta! Tallarines o espaguetis, això va a gustos!
Sopa de pinyons amb pa d'espècies i crema de xocolata blanca
I per postres, també sopa! Sopa de pinyons, amb un pa d'espècies flotant prèviament emborratxat amb unes gotes de Grand Marnier, i amb dues cullerades de crema de xocolata blanca al damunt.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de: