Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  • Per al glacejat: poseu tots els ingredients en un recipient i remeneu-los amb una batedora manual fins que quedin ben combinats.
  • Netegeu les ales de pollastre i poseu-hi una mica de sal. Poseu-les en una safata de forn amb un raig d’oli, salseu-les bé amb la meitat del glacejat i coeu-les 25 min a 200 ºC, Gireu-les i coeu-les 20 min més.
  • Si cal, afegiu una mica més de glacejat sobre les ales, i torneu-les a posar al forn, amb el grill a potència mitjana, 10 min.
  • Retireu la safata del forn i poseu les ales en una safata per servir, acompanyades amb del coriandre picat, les cebes tallades a grills, el pebre d’Alep i una mica de sal en escates. Poseu la salsa sobrant de la cocció en un bol, per poder-les sucar.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto