Troba la teva recepta

Preparació

  • Per al glacejat: poseu tots els ingredients en un recipient i remeneu-los amb una batedora manual fins que quedin ben combinats.
  • Netegeu les ales de pollastre i poseu-hi una mica de sal. Poseu-les en una safata de forn amb un raig d’oli, salseu-les bé amb la meitat del glacejat i coeu-les 25 min a 200 ºC, Gireu-les i coeu-les 20 min més.
  • Si cal, afegiu una mica més de glacejat sobre les ales, i torneu-les a posar al forn, amb el grill a potència mitjana, 10 min.
  • Retireu la safata del forn i poseu les ales en una safata per servir, acompanyades amb del coriandre picat, les cebes tallades a grills, el pebre d’Alep i una mica de sal en escates. Poseu la salsa sobrant de la cocció en un bol, per poder-les sucar.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 abr

Jornada de portes obertes al celler Bàrbara Forés

L'enologia és una ciència que s'estudia i es gaudeix: la textura, els matisos, el regust, l'aroma i el...

19-21 abr

Enoturisme al Celler Masroig

Com cada any, el Celler Masroig obre les seves portes per Setmana Santa per mostrar el món de l'enologia de...

20-21 abr

IV Vermutada Popular i Musical

Per Setmana Santa torna #Safrània 365, una sèrie de petits esdeveniments organitzats per l'Ajuntament...

22 abr

Taller 'Cuina de mercat amb productes de temporada'

Sou uns cuinetes? Us agrada descobrir nous plats? Taller de cuina de mercat, amb productes de temporada i plats...

Portada 226

BOJOS PER LES PATATES FREGIDES!

  • Esmorzars de forquilla
  • Sense res que hi sobri, sense res que hi falti

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto