Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per al bacallà: el dia abans prepareu un oli d’herbes i alls (poseu oli, alls, romaní, farigola i sal i deixeu-ho confitar 30 min a 70 ºC). 
  2. Confiteu el bacallà en l’oli d’herbes ja preparat 8 min a 70 ºC. Deixeu-lo refredar en el mateix oli. 
  3. Per al romesco: agafeu els alls i els tomàquets escalivats. Peleu-los i, en fred i amb l’ajut d’un túrmix tritureu-los amb la resta d’ingredients fins que n’obtingueu una pasta. 
  4. Talleu les patates a rodanxes i disposeu-hi el bacallà desfullat pel damunt tot intercalant les fulles d’espinacs. Acabeu-ho amb olives, ceba tendra a rodelles i dauets de tomàquet. Afegiu-hi llavors de sèsam i de grosella. Amaniu-ho amb la vinagreta i uns fils de romesco.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 ago

Cicle Biblioteques amb DO Terra Alta

Torna per setena vegada el cicle cultural i vitivinícola Biblioteques amb DO Terra Alta, un projecte que pretén...

22 ago

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

23 ago

Contalles del Delta

El delta de l’Ebre és un territori singular que amaga indrets i moments màgics. Un dels seus tresors...

24 ago

X Jornades Gastronòmiques d'Empordàlia

El celler Empordàlia celebra la desena edició de les Jornades Gastronòmiques, on es pot gaudir del...

Portada 230 Neta

BUONA SICILIA! EL MENÚ MÉS MEDITERRANI DE L'ESTIU

  • Els sabors de Palma
  • Un menjador senyorial obert a tothom

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto