Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu, renteu i escorreu els enciams i l’escarola i col·loqueu-ho tot en una plàtera, juntament amb els tomàquets pelats i tallats a daus.
  2. Netegeu la sèpia, emboliqueu-la i congeleu-la. Quan sigui dura, talleu-la ben finament. Peleu les gambes.
  3. En una paella amb 4 cullerades d’oli, salteu la sèpia tallada a tires i les gambes pelades. A continuació, afegiu-hi les favetes i deixeu-ho coure un parell de minuts més. Salpebreu-ho tot i finalment tireu-hi la cullerada de vinagre balsàmic.
  4. Serviu l’amanida amb el saltat calent per damunt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: