Troba la teva recepta

Preparació

  1. En un recipient al foc, dissoleu el vinagre, la sal i el sucre durant només uns minuts, i reserveu-ho.
  2. Renteu l’arròs amb aigua 4 o 6 cops i escorreu-lo. Heu de passar-li aigua fins que surti transparent (es fa per treure’n el midó).
  3. En un recipient amb aigua freda, poseu-lo a coure, amb el doble d’aigua que d’arròs. Quan bulli, tapeu-ho i deixeu-ho a foc mínim 20 min sense remenar-ho. Treieu-lo de l’olla i refredeu-lo. Afegiu-hi la barreja de vinagre, sal i sucre. Reserveu-ho tapat amb un drap humit a la nevera.
  4. Marineu la tonyina en els dos líquids: la soja i l’oli de gira-sol.
  5. Per a la tempura d’algues: prepareu una pasta amb farina i aigua ben freda, talleu l’alga a triangles, unteu-los lleugerament amb la massa i fregiu-los en oli calent.
  6. Poseu una quenelle d’arròs i una quenelle de tonyina al plat; al mig, poseu la tempura, i, per sobre, uns dauets de papaia i uns d’alvocats. Salsegeu-ho amb oli de sèsam i soja, i afegiu-hi pètals de clavells i fulles d’espinacs.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

15 jul

Mercat del Préssec d’Ordal 2018

A la plaça de Subirats de Sant Pau d’Ordal es podrà adquirir, tots els caps de setmana de juny,...

17 jul

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

18 jul

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

19 jul

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto