Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Separeu amb compte el greix de la carn dels dos magrets d’ànec i talleu el greix fent tires d’1 cm de gruix.
  2. Poseu les tires de greix en una paella perquè es vagin fonent i quedin cruixents. Quan les tires estiguin ben rosses, poseu-les sobre un paper absorbent.
  3. Talleu els magrets a tires fines i salpebreu-los dins una plàtera. Esclafeu els grans de ginebró i de celiandre. Poseu-los damunt el magret i amaniu-ho amb oli.
  4. Renteu la taronja i talleu-la a daus amb pell i tot. Poseu-la en un cassó amb el sucre, els claus d’espècia i un raig d’aigua. Feu-ho coure 5 min. Deixeu-ho refredar.
  5. Renteu la ruca, els canonges i la remolatxa. Escorreu-ho i assequeu-ho molt bé.
  6. Per muntar el plat, poseu una paella al foc amb una cullerada de greix d’ànec. Distribuïu els vegetals al centre del plat. Salteu els filets de magret d’ànec mig minut, deixant-los lleugerament cruets. Poseu-los al damunt de l’amanida. Poseu-hi també les tires de greix i amaniu-ho amb la barreja de taronja confitada i oli d’oliva.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

11 jul

Nits de pel·lícula entre vinyes

Jean Leon presenta Nits de Pel·lícula entre Vinyes, dues vetllades inoblidables on cinema, gastronomia...

12 jul

El préssec d'Ordal en tres tapes i tres vins

Coincidint amb la 15a edició del Mercat del Préssec d’Ordal, Albet i Noya organitza un maridatge...

18 jul

Històries de vi al Monestir

Sabíeu que el monestir de Sant Benet va ser un gran productor del vi? Durant segles els monjos elaboraren...

01-19 jul

L'arròs mariner, jornades gastronòmiques

Aquestes jornades gastronòmiques estaven previstes el passat mes de març, però la crisi sanitària...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto