Troba la teva recepta

Preparació

  1. Separeu amb compte el greix de la carn dels dos magrets d’ànec i talleu el greix fent tires d’1 cm de gruix.
  2. Poseu les tires de greix en una paella perquè es vagin fonent i quedin cruixents. Quan les tires estiguin ben rosses, poseu-les sobre un paper absorbent.
  3. Talleu els magrets a tires fines i salpebreu-los dins una plàtera. Esclafeu els grans de ginebró i de celiandre. Poseu-los damunt el magret i amaniu-ho amb oli.
  4. Renteu la taronja i talleu-la a daus amb pell i tot. Poseu-la en un cassó amb el sucre, els claus d’espècia i un raig d’aigua. Feu-ho coure 5 min. Deixeu-ho refredar.
  5. Renteu la ruca, els canonges i la remolatxa. Escorreu-ho i assequeu-ho molt bé.
  6. Per muntar el plat, poseu una paella al foc amb una cullerada de greix d’ànec. Distribuïu els vegetals al centre del plat. Salteu els filets de magret d’ànec mig minut, deixant-los lleugerament cruets. Poseu-los al damunt de l’amanida. Poseu-hi també les tires de greix i amaniu-ho amb la barreja de taronja confitada i oli d’oliva.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

11 des

VI Jornades Gastronòmiques del Brou a Menorca

Per sisè any consecutiu, l’Associació Menorquina de Bars, Restaurants i Cafeteries organitza "El...

14 des

Tallers Món Sant Benet 2019

Cada cap de setmana, del dissabte 19 d'octubre al 29 de gener, el monestir de Sant Benet i la Fundació Alícia...

14-15 des

VII Mercat de Prop

Tastos, tallers, activitats infantils, demostracions de cuina... Poc abans de Nadal, Preixana celebra la setena...

14-15 des

XII Fira de la Tòfona a Centelles

A Centelles les tòfones neixen de manera silvestre i, des de finals del segle XIX, el mercat de la tòfona...

Portada 234 Neta

SNACKS DE NADAL PER COMENÇAR BÉ EL GRAN DINAR DE L'ANY

  • Més enllà de Sant Esteve
  • Quan no canviar és l'opció transgressora

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto