Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Mescleu el xai amb la pela de llimona i l’orenga, salpebreu-ho i deixeu-ho marinar 1 h a la nevera.
  2. Tritureu la menta, el suc de llimona, les ametlles, la sal, un raig d’oli d’oliva i l’all, fins a formar una pasta com un pesto.
  3. En una paella amb un raig d’oli, coeu el xai uns 4 min per cada costat, retireu-lo del foc i tapeu-lo 10 min, perquè quedi tebi a l’interior.
  4. Talleu el xai a escalopes, amb un ganivet.
  5. Per al muntatge: en una safata, poseu la ruca; per sobre, poseu-hi el xai, els tomàquets cherry partits, les olives, el pebrot escalivat, tallat a daus, la feta trencada i el pesto de menta per damunt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: