Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu bé les cuixes, que no tinguin plomissol. Saleu-les. Poseu-les en una plàtera de forn fonda, amb el pebre, el coriandre, el ginebró i el greix d’ànec. Confiteu-ho unes 4 o 5 h a 90 ºC. Les cuixes han de quedar ben toves i meloses.
  2. Una vegada cuites, deixeu-les refredar i, quan siguin tèbies, amb molt de compte, traieu l’os de la sobrecuixa, així quedarà més presentable.
  3. Talleu la carcassa sense greix ni pells a talls petits. Enrossiu els ossos amb un xic de greix d’ànec fins que siguin ben daurats.
  4. Afegiu-hi la ceba, el porro i la pastanaga tallats a rodelles, i deixeu-ho coure uns 20 min.
    Tireu-hi els dos vins i deixeu evaporar-ne l’alcohol. Tireu-hi 1,5 l d’aigua i deixeu-ho coure lentament fins que quedi el 30% del suc.
  5. Aneu-ho desgreixant amb l’ajuda d’un cassó. Quan estigui ben reduït, coleu-ho.
    Torneu a posar la salsa en un cassó i poseu-hi les figues seques. Deixeu-les a foc suau durant 30 min.
  6. Escaldeu les cebes amb pela en aigua bullent durant 1 min. Refredeu-les amb aigua i gel i peleu-les.
  7. Poseu-les en una plàtera amb sal, pebre banc, sucre, vi i mantega. Deixeu-les coure al forn fins que s’hagin begut tot el suc.
  8. Torneu a posar les cuixes al forn, a foc fort, perquè quedin amb la pell cruixent. Reduïu la salsa i lligueu-la amb mantega.
  9. Poseu-les al plat, amb les cebetes al costat i la salsa pel damunt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

09 abr - 18 jun

Primavera 2018 al Centre Cívic Sagrada Família

El Centre Cívic Sagrada Família organitza, al llarg de tota la primavera, un seguit de tallers que tenen...

19 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto