Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Coeu l’arròs amb aigua i sal, escorreu-lo i deixeu-lo refredar.
  2. Talleu el pecorino fresc a dauets i reserveu-los.
  3. Per al farcit: poseu els bolets secs en remull amb aigua tèbia perquè s’hidratin.
  4. Peleu la ceba i talleu-la. Talleu la sàlvia i la branca d’api. Escalfeu quatre cullerades d’oli d’oliva i fregiu-hi la ceba, la sàlvia i l’api. Incorporeu-hi la carn picada i els bolets i sofregiu-ho 5 min.
  5. Dissoleu el tomàquet concentrat amb una mica d’aigua i afegiu-lo a la paella.
  6. Salpebreu-ho. Incorporeu-hi un got d’aigua tèbia i coeu-ho tot a foc baix, 20 min. A mitja cocció, afegiu-hi els pèsols i, si cal, més aigua calenta. La salsa ha de quedar densa i concentrada. Quan estigui a punt, apagueu el foc i deixeu-ho refredar.
  7. Bateu dos ous amb el safrà i el formatge ratllat. Afegiu-hi l’arròs fred i remeneu- ho bé. Amb l’ajuda de dues culleres, formeu les boles d’arròs. A l’interior de les boles, poseu-hi la carn, la salsa i una mica de pecorino fresc. Tanqueu les boles i doneu-los forma una mica allargada.
  8. Poseu força oli de cacauet en una paella i escalfeu-lo.
  9. Arrebosseu les boles de carn: primer amb la farina, després amb dos ous batuts i, finalment, amb el pa ratllat. Fregiu-les de seguida amb l’oli calent, fins que quedin daurades.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

28 mai

Cicle de 8 sopars que fan la volta al món

El Restaurant Norai i CUINA organitzen un cicle de 8 sopars per commemorar la primera volta al món per part...

31 mai - 01 jun

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

12 jun

Revolució a la cuina 2020

Aquesta primavera el Mercat de la plaça de Cuba de Mataró us convida a la Revolució a la cuina....

Portada Cuina 240

TORNEM A LA TERRA: EL REBOST AL COSTAT DE CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Xefs a la xarxa

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto