Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu la tripa de bacallà de les possibles impureses i talleu-la a tires. Introduïu-la en aigua bullent (que l’aigua tripliqui el volum de la tripa), quan l’aigua torni a bullir. Treieu la tripa, refresqueu-la amb aigua i gel ràpidament. Reserveu tant la tripa com l’aigua de la cocció. 
  2. Peleu i talleu a tires les cebes i feu-les coure, amb l’all, amb un raig d’oli. Quan siguin cuites, afegiu-hi els tomàquets tallats a quarts i el llorer i deixeu-ho coure 10 min. Aneu-hi afegint l’aigua de la tripa a poc a poc. 
  3. Tritureu-ho i coleu-ho, deixeu-ho reduir fins que tingui textura de salsa i incorporeu-hi la tripa (sense l’aigua de refredar).
  4. Torreu els pinyons al forn 4 min a 180 ºC i piqueu-los una mica. 
  5. Afegiu-los a la tripa, juntament amb la botifarra tallada a daus. Un cop passats 2 min, afegiu-hi l’arròs i aigua freda (que dobli el volum de l’arròs). Deixeu-ho coure 17 min, rectifiqueu-ho de sal i acabeu-ho amb una vieira, prèviament neta, cuita en una paella.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: