Preparació
- Bulliu les patates en aigua amb sal i, a mitja cocció, afegiu-hi el bacallà. Tapeu la cassola i deixeu que acabi de coure tot junt.
- Escorreu el bacallà i les patates, i serviu-ho acompanyat amb l’allioli.
Si t'han agradat les nostres receptes estàs d'enhorabona, perquè a la revista en trobaràs més i diferents. Per això t'animem a subscriure't a CUINA, si és que encara no ho has fet.
Volem créixer i volem fer-ho amb tu.
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.
En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat
És difícil resistir-se a les postres, i més quan aquestes estan fetes amb un aliment amb tantes...
L’essència d’un risotto és el seu caràcter cremós que s’aconsegueix utilitzant...
L’obento és la carmanyola japonesa per excel·lència. La seva elaboració és força...
A l’edat mitjana, Crespià era un dels productors de mel principals del país i ja s’hi celebrava...
© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 25.000 subscriptors
En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat