Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu els rovellons escapçant el peu i mirant que no estiguin cucats.
  2. Peleu la ceba i talleu-la a tires fines. Sofregiu-la amb oli. Reduïu el vinagre fins que en quedi una quarta part i reserveu-ho. Salteu els rovellons amb la ceba, la sal, el pebre i el safrà. Quan surti l’aigua dels bolets, afegiu-hi el vinagre que haureu reduït i deixeu-ho coure uns minuts a foc fort. Abaixeu el foc i afegiu-hi l’oli d’oliva. Deixeu-ho confitar molt suaument durant ben bé 12 min.
  3. Marqueu el bacallà per la banda de la pell en una paella antiadherent, i acabeu la cocció confitant-lo amb els bolets.
  4. Emplateu el bacallà amb els rovellons i amb l’escabetx emulsionat que aconseguireu batent-lo amb força amb unes varetes. Perquè us lligui amb més facilitat, hi podeu afegir un petit raig d’aigua tèbia.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto