Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Deixeu dessalar la tripa de bacallà 12 h, netegeu-la de pells, talleu-la a tires finetes i poseu-la en aigua freda al foc; just quan arrenqui el bull, reserveu-la fora del foc en la mateixa aigua.
  2. Mentrestant, feu un sofregit amb la ceba, els tomàquets, dos alls i el julivert. Quan estigui ben confitat, afegiu-hi la tripa, amb l’aigua de la seva cocció, i un grapat de cigronets cuits.
  3. Submergiu el morro de bacallà en l’oli d’oliva i els altres dos alls, i poseu-lo al forn 8 min a 150 ºC.
  4. Muntatge: col·loqueu el bacallà ben escorregut al mig del plat i acompanyeu-lo amb el suquet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: