Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Deixeu dessalar la tripa de bacallà 12 h, netegeu-la de pells, talleu-la a tires finetes i poseu-la en aigua freda al foc; just quan arrenqui el bull, reserveu-la fora del foc en la mateixa aigua.
  2. Mentrestant, feu un sofregit amb la ceba, els tomàquets, dos alls i el julivert. Quan estigui ben confitat, afegiu-hi la tripa, amb l’aigua de la seva cocció, i un grapat de cigronets cuits.
  3. Submergiu el morro de bacallà en l’oli d’oliva i els altres dos alls, i poseu-lo al forn 8 min a 150 ºC.
  4. Muntatge: col·loqueu el bacallà ben escorregut al mig del plat i acompanyeu-lo amb el suquet.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: