Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un cassó amb oli d’oliva, confiteu el bacallà amb els grans d’all. Quan l’oli arribi a 60 ºC, retireu-lo del foc. Deixeu-lo coure fora del foc 5 o 6 min.
  2. Salteu les panses amb oli fins que s’inflin. Afegiu-hi els pinyons i flamegeu-ho tot amb el brandi.
  3. Afegiu a la barreja de panses i pinyons el sofregit de tomàquet i deixeu-ho coure a foc suau 2 min, fins que es concentri tot bé.
  4. Renteu els espinacs i salteu-los amb les prunes seques i una mica d’oli. Salpebreu-ho. Retireu-ho i reserveu-ho.
  5. Poseu el bacallà confitat en una safata de forn i ruixeu cada tall amb una cullerada de sofregit de panses i pinyons. Afegiu-hi una cullerada d’allioli per sobre.
  6. Gratineu-ho a 180 ºC, 3 min, fins que l’allioli quedi daurat.
  7. Serviu el plat col·locant a la base els espinacs amb les prunes i, per sobre, el bacallà gratinat.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: